MINNEKONSERTMidt i folkemengden ser dere meg og Martin J. Var med noen venner å så på minnekonsert mandagen, etter at jeg kom hjem fra Flesnes, før jeg bevegde meg videre til seljestad på kvelden. Var kjempefint å se hvordan Harstad minnet alt som skjedde 22. Juli med konserten, og er glad av å få være en del av de som var tilstedet. Men nå er jeg trøtt, og jeg jobber med å fikse døgnrytmen min. Skolen starter jo på mandag, vet dere. _MANDAG_!!!!!!!

Igår var jeg sammen med Martin hele dagen, og dro til Nupen for første gang med Vilde og Marius i 11-tiden på kvelden. Jeg føler at jeg har gjort alt jeg trengte å gjøre før sommeren var over. Mangler vel bare turen til Storsteinnes/tromsø, men drar dit i September istedenfor. Skal til Døgnvill, eller det er hvertfall planen.

Jeg skal lage et eget innlegg om Flesnes, og alt som skjedde der, ett innlegg om hele sommerferien samlet, og ett om hvordan det gikk iløpet av 10ende klassen, når jeg gidder. Har veldig lite blogglyst, så blir ikke å stresse. 


-Thalie


HYTTETUR I FYR OG FLAMMEJeg, Gina, Christian, Therese og Tage tok turen til hytten i Lysådalen på torsdagskvelden og fram til fredagskveld. I løpet av denne turen spiste jeg og Gina mye blåbær, og spilte mye kort. Midt i kortspillingen skjedde det noe utrolig uventet. Det begynte å brenne. Forklaringen min er: Therese var i fyr og flamme, Christian smeltet helt for henne og Tage gikk på en smell. Gina ble "burned" og jeg redd. Egentlig ble bare hyttekosen slokket-

Det som egentlig skjedde var at en gassbeholder hadde en lekasje, og gasse seg ut i luften mot stearinlyset på bordet der jeg og Gina satt. Når gassen nådde lyset, sa det POFF og hele hytten ble lyst opp i flammer. Dette var veldig uventet så alle ble sjokkert. I fullstendig sjokk, sprang alle ut og ingen skjønte noe av det som akkurat skjedde. Jakken til Therese tok fyr (fleesejakke, hun hadde heldigvis ullgenser under) og jeg kom løpende bak henne, og måtte unngå å bli sprunget ned, og å få flammer i ansiktet/mot meg. Christian kom like etterpå, i ett uhell av å slenge sønnen sin i stigen til hemsen, der Gina måtte røske han opp fra gulvet og ut. Med hjernen på autopilot sprang jeg og Gina ned til elven med en bøtte og hentet vann i bare sokkene. Når vi kom opp hadde Christian fått ut gassbeholderen og slukket brannen med klærne sine. Genseren var blandt annet smeltet inn i armen hannes. Therese har et stygt brannsår på armen etter ett tappert forsøk med å "røske av sæ" jakken sin, og Tage endte opp med "Tom & Jerry-kul" i panna. Etterpå i hulkende stemme spurte lille Tage på 4 år: "Kan vi ikke dra å fiske nå'a?"

Det gode er at hytten står enda, med få brannskadet, og alle er så å si like hel. Var forresten en veldig søt, og sjarmerende hytte, og jeg ser frem til flere turer med Gina dit, uten flere sånne situasjoner forhåpentligvis med vår flaks.......

JORDBÆRJENTA

Skal på hyttetur med Gina + familien snart, og blir der til imorgen. Blogges da!
PICTURES OF TODAY
Vi har møtt Janicke og Marius, og gådd lang tur. For en stund siden laget vi sjokoladefondanter, noe som var utrolig godt! Ellers sløver vi, og har planer om hyttetur imorgen- Blogges, tar snart kveld! Forresten, besøk www.gscn.blogg.no!FLESNES

Nå i skrivende stund befinner jeg meg på et øde sted med Gina. Jeg er på Flesnes, og blir her til mandag. Befolkningen består av trær, og vi har god utsikt over havet... Om vi ser bort i fra trærne, såklart! Det er forresten ikke butikker her heller, hva skal jeg gjøre om jeg blir sulten? Spise blader fra trærne, jeg er liksom ikke en giraff eller en dinosaur heller da. Og fisk er utelukket, det er bare ekkelt.

Har farget håret til Gina etter at jeg kom idag. Nå venter vi på middag, før vi finner på noe her i ødemarken. Klatre i trær å sånt, dere vet... trær....og skog..... fjell.... øde? Dere kan forresten forvente noen nye bilder framover, og bedre blogging, for nå er jeg ikke hjemme, og det skjer mer i livet. 

Her er spoten min, my place. Skal forresten være "Flesnes i fest" til helgen, hadde vært skøy om Harstad-folk hadde bevegd seg denne veien.  Har dere gjort noe spesielt i sommer?


 

SMÅ BARN STORE GLEDER


Bare for å fylle den ellers så lite oppdaterte bloggen min, kan jeg gjøre ett forsøk på å prøve å skrive litt. Nå er jeg på "leos lekeland" i Luleå. Her, i skrivende stund, springer det en hel haug med barn og leker og har det gøy, mens jeg sitter her stuptrøtt. Ble vekket kvart på 8, og har hadd under 3 timers søvn inatt, gjett hvem som blir å ha problemer ved skolestart? Nå er det ikke mange dagene til at jeg skal hjem. Hjem til Harstad og gode venner! Jeg planlegger også en tur til Storsteinnes/Tromsø med Vilde før skolen begynner, og en tur til Flesnes med Gina, om jeg ikke husker helt feil.  Nå skal jeg se how I met your mother, og bare....slappe av videre.....
 

-Thalie

LOVE FROM SWEDENHar brukt mine siste dager på sløving, bading, leking og "vedlikeholdt" brunfargen min. Har vært knallvær idag, og satser på at det holder seg til den 8. August, så er jeg fornøyd! Har mange planer når jeg kommer hjem, og mange gode venner jeg ikke har møtt siden Juni, og lengre tid. Har også fått ordnet ny ladekabel til kameraet, som jeg klarte å miste rett etter jeg fikk kameraet.....

Fikk forresten besøk i campingteltet inatt, av en liten mus. Jeg satt helt alene, ante fred og ingen fare, og der sprang den over gulvet. Fy fader, var så sikker på at jeg hadde vekket hele campingen, om så ikke hele Jokkmokk! 

-Thalie 

SWEDENHar vært ute med småbrødrene mine og lekt, spist mye is og slappet av i tiden jeg har vært her. Har også mekka meg nett her, så jeg kan oppdatere meg på hva som skjer, og blogge. Jeg skal ikke hjem til Norge før den 8. August, noe som suger. Har ikke mye å fortelle nå, så blogges senere.


VEIEN TIL SVERIGE

Jeg er dødstrøtt, virkelig. Har pratet hele natten på skype med noen kompiser, før jeg innså i 7-tiden at nå var det nok. I tillegg kom jeg hjem igårkveld fra Andenes. Nå har vi akkurat begynt å kjøre mot Sverige. Der skal jeg være med pappa m/fam og fortsette campinglivet. Blir egentlig litt koslig, siden jeg såvidt har vært hjemme hos han i sommer. Så ser fram til å komme til mer sol og varme!Hvor i verden har dere vært iløpet av denne sommeren?

TELTPIA PÅ ANDENES

Er forresten på Andenes, blogglesere. Dro hit på mandagen, og drar hjem nå idag (torsdag). Her har jeg og Sandvik vært med gode venner, og sovet i telt. Har også vært å badet på Bleik (som forresten er en veldig fin strand), og jeg har den sommerfølelsen!! Var herlig og komme vekk fra Harstad igjen, og jeg drar til Sverige på fredagen igjen. Da blir jeg igjen til å bo på en campingplass. 
Har dere sovet i telt i sommer?