SAMBOERINNLEGGET DEL 1

Nå har jeg endelig blitt ferdig med det «store» samboer-innlegget mitt som jeg begynte på i november i fjor, men ikke gadd å gjøre ferdig. Del to kommer når vi har bodd en stund sammen med Daniel.  

Nå har vi vært sammen i over 13 måneder, og bodd sammen i 10 måneder. Tiden har gått utrolig fort, husker godt første gang vi møttes, første gang jeg var på besøk, første nyttårsaften og da vi ble sammen. Vi har det kjempebra sammen, og jeg er så utrolig takknemlig for at det ble oss. Det å få muligheten til å bo sammen med han, er jeg også takknemlig for. 16 år var jeg, og ut i det store, skumle voksenlivet med kjæresten min. Det er godt å bo sammen med noen du er glad i, som er glad i deg også. 


Det er mange som sier at forhold er annerledes fra det øyeblikket da man flytter inn. Mye småkrangling, misforståelser, alene-tid og man må tilvenne seg med kjærestens behov og vaner. 
Det har gått bra til nå, og det har vært lite med krangling. Forholdet har blitt mye sterkere, og jeg merker jo at begge har utviklet seg, vi har begge blitt mer voksen. Vi har bodd på en veldig liten hybel siden april i fjor, der vi har soverom og stue i ett. Liten plass der det fort blir rotete, som er veldig umotiverende. Nå har vi jo fått oss ei større leilighet der vi skal flytte inn med Daniel, som er en av våre beste kompiser. Vi har også Minnie, katten vår som får oss til å smile av de rare tingene hun gjør. Noe av det viktigste er å prate sammen for å unngå misforståelser og småkrangling. Ta vare på hverandre. Om man er sur/sliten/lei en dag, så sier man i fra. Man trenger ikke å være oppå hverandre hele tiden, da kan man bli lei. Vi pleier å sitte hver for oss å gjøre ting vi liker. Steffen spiller, og jeg leser blogger, sjekker twitter osv. Vi begge jobber, så vi er ikke alltid på hybelen sammen. Siden jeg går på skole, så ser vi hverandre for det meste på kveldstid da begge er slitene og helst bare vil slappe av. Da er det godt å pakke seg godt under dyna med god mat og film. Vi pleier også å dra å trene sammen. Det er greit, selvom vi ikke gjør de samme øvelsene (riktig nok har jeg trent for det meste hjemme i den siste tiden). Men dette blir ingen problem når vi har kommet oss til nyleiligheten, for den ligger omtrent i sentrum. Herregud, jeg gleder meg!!
 

Økonomien er nok til at vi ihvertfall overlever. Steffen jobber, og jeg har to ekstrajobber (fikk nettopp en ny jobb, har jeg forresten nevnt det?). Vi handlet mye "på dagen" før, men nå storhandler vi å fyller hele fryseskapet med mat. Det hender jo også at en og annen gang drar vi ut for å kjøpe brød og pålegg, eller snacks og Steffen's daglige Battery. Det å gjøre ting sammen er også viktig. Se filmer/tv-serier som faller i smak hos begge (hos oss er det ikke et stort problem, vi liker stort sett det samme), lage mat sammen, gjøre husarbeid sammen, trene og masse småting. Behøver ikke være store greiene. Vi dro ofte på kino før, men har blitt lite av det i det siste. Vi er også veldig mye hos storesøsteren min, så kveldene har gått mest hos henne.  "Hjemmeoppgavene" gjør vi begge. Vi deler på å vaske klær, henge opp og legge på plass. Det er dritkjedelig, men er nødvendig. Vi støvsuger og vasker som oftest når det trengs, og Steffen tar ca. alltid oppvasken. Grunnen til det er at når jeg gjør det er det mer skittent enn rent, heheh gjett om han er lei av oppvask...  Ellers er det ingenting jeg kommer på i skrivende stund som er et problem, og kommer ikke på noe annet som er superviktig å vite.

 Ordet «hjem» har fått en ny betydning for min del♥

Er det noe du lurer på?


 

Nevner igjen:

Jeg har tenkt på en ting. Jeg vil lage ett innlegg SOM LIGNER PÅ DETTE, men da trenger jeg hjelp fra dere. Jeg vet at det kan være vanskelig å fortelle andre om ting du ikke er så stolt av, eller om det er noe man vil skryte om, men ikke vil virke slik og slik. Kanskje man ikke føler at man har noen til å stole på, eller er redd for at andre skal misforstå? Det er uansett godt å få ut ting på en eller annen måte, uansett hvilken. Alt fra fylleprat, snakke med helsesøster eller skrive det ned og gjemme det bort. Er dette interessant? Legg igjen en anonym kommentar om dere ikke vil at andre skal vite hva dere's hemmelighet er, så skal jeg få lagt den ut ved slutten av uka. Hadde vært kult, synes ikke dere? Er også veldig inspirert av denne siden. Edit: Dere kan også sende inn anonyme hemmeligheter/spm på tumblr'en min, der ikke IP vises.

  

 

TEN "FUN" FACTS ABOUT ME +++

♥ Jeg har blogget siden 2008
♥ Har gått i korps, på fotball og på dans. Savner å danse.
♥ Jeg er utrooolig glad i smoothie, men har aldri ork til å lage det.
♥ Når jeg begynner å hikke, kan det vare opp til 30 min, om ikke mer.. 
♥ Jeg HATER føtter. Takler ikke at noen rører mine, og takler ikke å røre andre sine. 
♥ Har en microdermal på hånden min som jeg tok i syden.... Har også hull i navelen og i tunga!  
♥ Jeg spiser kun leverpostei om boksen akkurat har blitt åpnet. Takler ikke å spise den etter 1 time eller mer. 
♥ Snakker i søvne. Masse usaklige og syke ting. Tok opp en gang, og da sa jeg "se han lille gutten der, ser du han??" osv.
♥ Har hatt froskedilla siden barneskolen, men er ikke like "ille" nå lenger. Dere aner ikke hvor mange frosketing jeg har. Magneter, pynt ogsåvidere.
♥ Jeg har snart bodd med kjæresten min i ett år! Samboerinnlegget kommer i løpet av denne uken, I promise!♥

//Skrevet med hjelp av kjæresten min.

 Noe du ikke visste?Jeg har tenkt på en ting. Jeg vil lage ett innlegg SOM LIGNER PÅ DETTE, men da trenger jeg hjelp fra dere. Jeg vet at det kan være vanskelig å fortelle andre om ting du ikke er så stolt av, eller om det er noe man vil skryte om, men ikke vil virke slik og slik. Kanskje man ikke føler at man har noen til å stole på, eller er redd for at andre skal misforstå? Det er uansett godt å få ut ting på en eller annen måte, uansett hvilken. Alt fra fylleprat, snakke med helsesøster eller skrive det ned og gjemme det bort. Er dette interessant? Legg igjen en anonym kommentar om dere ikke vil at andre skal vite hva dere's hemmelighet er, så skal jeg få lagt den ut ved slutten av uka. Hadde vært kult, synes ikke dere? Er også veldig inspirert av denne siden.

 

SVAR PÅ SPØRSMÅL

LONE

Herligste opplevelse på de 10 måndan dåkker har vært i lag?
-Åh, det er så masse å velge om. Kan blant annet nevne: Helikoptertur, hytteturene, når jeg kom hjem fra Sverige og han hadde kjøpt roser osv, valentinsdag og det at vi feiret nyttårsaften sammen dagen før vi ble sammen! + mye annet! 


fått nån nye venna i dt siste? kæm? korsn?
-LONE! 

Beste ferie minne?
-Hmm, vanskelig å si! 

verste skoledag? 
-ca. alle der jeg ikke har mat?

 MARLENE

Hvorfor valgte du å gå media? Trives du der? Hva vil du bli?
-Jeg valgte media fordi jeg viste ikke hva jeg skulle bli og sånn. Så har jeg i ettertid funnet ut at jeg egentlig burde ha gått helse, men får bare fortsette på media. Det er jo spennende, og det er mye å lære! Jeg trives veldig godt, har en fin klasse. Kanskje mediagrafiker, eller fotograf. Usikker enda!  

Syntes om meg?
-Du virker veldig hyggelig og du er sjarmerende!

Hvor lenge har du og Steffen vært sammen?
-Vi har vært sammen i over 10 måneder. Jeg stortrives!
  

Hvis du kunne flyttet hvor som helst i verden, hvor ville det vært?
-Usa, Australia eller England kanskje? Skulle egentlig dra på utvekslingsår, men så sa rådgiveren ett eller annet om at media-linjen ikke kunne... DRITT

 

INA-SIMONE

E du gla i mæ?
-Ja, det er jeg!

Kem ska kom te ødemarka å besøk mæ masse te neste år?
-Hm, gjetter at du sikter til meg? Såklart skal jeg gjøre det! 

Kem e minnie sin yndlingsperson? (a)
-Etter meg, så kommer du? O:)
e det plass te mæ på sofaen dokkers? 
-Ja, det er bare å komme!


MARTE

Katti skal du å Steffen få en baby?
-Heheh. 

Katti skal dokker gifte dokker?
-Deeeet får tiden viseeee?
  

Kem e den besteste venn i hele verden? <3 <3

-Martemor <3

Like du loff med baconost snurra i bacon og stekt på 200 grader i 10 minutta?

-ÅHHHHHHHH!!!!!!!!


MARTIN
like du små guteh ?
-jai ike fårsto? 

ha do mase regnbue i armhule ?
-Minnie says hi! 

va synes do om gres ?
-Minnie likes.


ha din lile stefen stol pipe ?
-Va do snake om?

ska do ha pose ?
-Jatakk!

vorfor så mase knape på tastatore ?
-Derforrrr

tank jo kam agan 
-:D  

 

SPØRSMÅL OG SVAR

#girlfriend #boyfriend #love
(Taken with Instagram) 
Har du vært i noe forhold dette året? 
- Jepp! Ble sammen med Steffen 2. Januar! ♥
Har du feiret bursdagen din enda? - Nei, men har bursdag idag! 
Kysset to personer på èn kveld? - Jepp.
Vært på en diett? -  Nei.
Møtt en spesiell person som har endret livet ditt? - I år? Den må jeg tenke litt på!
Vært utenlands? - Nei, what a boring life.
Hva tenker du på nå? - Å dra å ta sol, for så å kjøpe sjokoladefondant. (Nam!)
#sunset #north #norway #butterfly
(Taken with Instagram)  

Fått en ny jobb? - Nei, men jobber i august igjen!
Gjort noe du angrer på? - Jææe.
Siste personen som ga deg en klem? - Stefffen 
Den siste personen som ringte deg? - Bestemor og bestefar♥
Når var sist du følte deg dum? - For ei uke siden, ulykkesdagen min.......

JÆVLIG BRA, NATHALIE&#8230;.. #Broken #glas #unlucky
(Taken with Instagram)  

 Har du noen gang vært forelsket? - JA.
Tror du på kjærligheten? - Om man finner en man kan stole på, som man kan være seg selv med og om man kan være i ett forhold uten å slå opp hele tiden av småkrangler, så ja.
Har du noen gang fått hjertet ditt knust? - Ikke i år. 
Har du noen gang falt for din bestevenn? - Ikke i år. 
Har du hatt flere enn fem faste forhold i ditt liv? - Nei. Har hatt 2 ORDENTLIGE forhold, og det ene har "vart" i 1,5 år med mye av og på, og det jeg er i nå med Steffen. 
#kiss #boyfriend #girlfriend #norwegian #love
(Taken with Instagram) 
Savner du noen akkurat nå? - Ja. Familien min. 
Er du lykkelig? - Ja, det er jeg.
#sunglasses #boyfriend #girlfriend #love #smile
(Taken with Instagram) 
Spiser du noe nå? - Nei, men for noen minutter siden spiste jeg og Steffen opp toppris-sjokoladen :(
Siste sangen du sang? Payphone - Maroon 5
#minnie #kitten #cute #lovely
(Taken with Instagram)  

Siste du lo av? - Minnie, katten som Steffen og jeg har sammen. Stupiiid.
Siste du sa? -  Cool. Coolcoolcool.
Ord/setninger du bruker mye? - E du glaaaa i mæ???, Stygg du e, kosesyk, "steffen, kordan ser øyenbrynan mine ut?" (er orginalt blond, så må tegne de på...), "(..) e så dum!"  osv. 

Har du noe du lurer på, så er det bare å kommentere i feltet under. 

Ha en fin dag videre! 

BEFORE I DIE

Alle har en liste over hva man vil gjøre før man dør. Jeg har mye jeg ønsker å gjøre, men det er ikke alt man kommer på i forbifarten, så her er en liten del av min.

♥ Reise i hele verden, derblandt USA, Australia og Kina.
 
♥ Hoppe i fallskjerm.
 
♥ Gifte meg og få barn.
 
♥ Få tattovering 
 
♥ Lære meg matte (haha, det må høres sååå kjedelig ut, men jeg  tror at jeg får noe godt ut av det.)
#fuck #math #STRYK (Taken with Instagram)  
♥ Spise sunnere og prøve å slutte med cola/iste/iskaffe. OG TRENE. 
#smoothie #cherry #red (Taken with Instagram)  
♥ Bli fornøyd med meg selv og få bedre selvtillit.
 
♥Og mye mer. Kort sagt: Jeg vil oppleve verden, og lære.  Hva med dere? 

HAR FÅTT RØDT HÅR

Jeg skeiva ut med blogginga, jeg som hadde kommet så godt i gang... Jaja, sånt skjer! Trengte pausen, og siden sist har jeg vært i Tromsø og storkoset meg, hadd lange skoledager og jobb. Ellers sov jeg over hos søsteren min forrige helg, noe som resulterte i denne hårfargen↓

Hva synes dere? Skal jeg beholde denne "purpur" / "røde" /"lilla"-fargen?

Imorgen skal jeg en "harry-tur" til Sverige m/Marius og noen andre, noe som alltid er stas! Noe annet: gleder meg sykt til julen, tross at Nord-Norge ikke har fått snø enda. Jeg har store planer på å ete meg feit på god julemat, godteri og ha en herlig tid med venner og familie. Gleder meg som en liten unge. Gjør ikke dere?

A GOOD FUCKING LIFE

"That's the best revenge of all: Happiness. Nothing drives people crasier than seeing someone have a good fucking life."