JULEFEIRING MED KJÆRESTEN

I år feiret jeg julen med kjæresten min, svigermor og svigersøster i Tromsø. Annerledes, men kjempekoslig! Vi har blandt annet sett masse filmer, spist masse god mat, sovet mye og vært på Jekta. Har fått mange fine julegaver, blandt annet fikk jeg Bulgaria-tur (som jule/18-årsgave) hos kjæresten. Gleder meg til sommeren♥ Har også fått dobbeldyne, bodybutter, kjærestevotter og masse annet fint! Nå sitter kjæresten å gamer, mens jeg leser blogger og ser på tumblr. Jeg har sååååååå liiiiiiiteeee bloggggggggggglysssttttttt. "Anyblog", siden vi har tatt det rolig i de dagene vi har hatt fri, skal vi partyparty i helgen. Imorgen i Harstad, og lørdag på Flesnes. Så må vi ikke glemme nyttårsaften. Gud, jeg er snart helt blakkkkk.
Tromsø, here we come!
Endelig Tromsø! To trøttinga e rimelig klar for å legge sæ. Go jul!:)

Nå skal jeg slappe av videre, og plage Minnie. Har dere hatt en fin jul?

SMALL UPDATEIhvertfall, i det siste har jeg vært syk og ikke hatt ork til noe som helst. Har jobbet i helgen, og har jobb imorgen, fredag og lørdag, og skal kanskje bort på lørdag etter jobb. Ellers hadde vi besøk av Ina-Simone helgen før, og vi gjorde vell ikke så alt for mye bortsett fra å passe 6(!!) småunger, spiste taco og slappet av. Hun hadde også med seg en tegning av Steffen og meg! Hun er kjempeflink! 

#boyfriend
#girlfriend #drawing #from a #friend.

Jeg ser veldig mye fram til neste helg, da jeg og kjæresten drar til Tromsø og feirer julen hos moren hans. Og selvfølgelig hele romjulen/nyttårsaften med god mat, stemning og alt annet som følger med! ANYBLOG jeg kommer meg ingen vei med bloggingen lengere, blir aldri fornøyd og visker bare ut alt til slutt. Nå skriver jeg egentlig bare masse drit som jeg egentlig ikke får med meg blablabla snakkes.