FAST CAR

GOD JUL

God jul, blogglesere. Nå har vi nettopp spist ribbe, noe som var kjempegodt. Polarekspressen går på tv3 og jeg venter på dessert. Så har vi bare den tiden med å vente på julegavene, noe som kan virke som en evighet. Det gjør det hvertfall for meg, så nysgjerrig som jeg er. Har vel ikke så alt for mye mer å tilføye, enn at jeg ønsker alle en superflott jul, og at alle koser seg sammen med familie/venner. 

-N 

CHRISTMAS


/meg, klokken 10 på morgenen/

Dagen ble brukt på å sove lenge, gjennoppta det jeg ikke hadde fått sett av how I met your mother og grøt. Nå ser jeg på "hjemme alene" mens alle andre pynter juletreet. Gruer meg til imorgen, siden jeg må pines hele dagen med å se på alle gavene til 6-7 tiden. Som de fleste vet, er jeg veldig nysgjerrig. Wow, dette må være utrolig kjedelig å lese. Takk for meg.

PRODUKTIV

Etter en natt med nada søvn, skal jeg kravle hele veien fra Breistrand til Harstad. Ok, skal haike med Marte hjemover, så jeg kan dusje før jeg skal til legen. Har "date" med Sandvik today, og skal bli helt ferdig med julegaveinnkjøpene. Om jeg har energi nok, skal jeg vaske leiligheten til Marius. Uff, nå kjenner jeg at jeg blir stresset. Har jobbet i går på Fjelldal, og hjulpet Marte og de med å støvsuge/rydde til jul. Jeg mener selv at jeg er produktiv, tross at det er juleferie. Hadde jeg ikke fådd tilbud om jobb, så hadde jeg nok vært hjemme i sengen min og sedd film dagen lang. Og hvem vil vel ikke tjene inn ekstra penger i juletiden, når alt av penger går til gaver???? 

Jeg er fornøyd med livet. Det var ei som sa at "alt ordner seg når det går over" til meg når jeg hadde en tung periode. Jeg viste vel at hun hadde rett hele tiden, men klarte ikke å sette meg i det. Jeg var redd. Nå tenker jeg at hun kunne nok ikke vært mer rett, alt har ordnet seg. Hvordan har dere det?

SMILEDear whoever reading this: Don't forget to smile today

HAPPINESS


/Foto: Marte Henriksen  Modell: meg 
 

No one, absoulutely no one, has the right to take someone's happiness away.

TROMSØHELG OG UKEN


Fredags-innkjøp.

Hadde en super helg i Tromsø sammen med Steffen. Vi dro på besøk til familien min som jeg ikke ser ofte, noe som var greit å få gjort før jula. Vi tok samme båt tilbake, noe som var greit siden jeg ikke liker å ta båt.  Denne uken har gått til skole, innleveringer og vanlige ting. Var på Milano og spiste med Martin og Steffen igår, og var på kino å så på A dangerous method. Meget spesiell film, noen andre som har sett den? 

Nå sitter jeg på skolen, og skal begynne med en matteinnlevering. Skolepc'en min vil ikke gå inn på blogg.no/og jeg får ikke lest blogger noen ganger. Det er sykt irriterende. #Luksusproblem

FREDAG


/we♥it

Har nettopp vært i studio og vært modell for Marte's prosjekt, og nå jobber jeg med PTF. Tror at jeg blir å klare dette i tide, siden jeg har vært så heldig å fådd så god hjelp. Tar straks bussen til sentrum, for å ta båten til Tromsø, noe jeg gleder meg veldig til. Dere får ha en god helg!
SHAKE UP CHRISTMAS


/Meg

Nå er det 16 dager til julaften, og jeg har ikke startet med julegavene enda. Det er typisk meg å gjøre alt i siste liten, så får håpe det ordner seg. Heldigvis så skal jeg til Tromsø i helgen, så blir det shopping med Steffen så jeg får startet litt hvertfall. Det er supert å ha noen som ikke går rundt å klager på at jeg må bli ferdig (meget ubesluttsom av meg) og noen jeg kan ha det gøy med samtidig mens jeg trasker. I tillegg blir det skøy og dra vekk en tur bort fra Harstad, og møte de man sjeldent får se. 


/meg, Steffen

Ellers så hadde jeg mattetentamen igår, og som regel så satser jeg på en 2'er. Tror ikke jeg blir å bestå engang, så flink som jeg er. Hadde jo store planer med matteboken på tirsdag til og med! Tror kanskje jeg fant noe som var mer interessant istedenfor. Jeg har også jobbet med PTF idag, og skal bruke hele fredagen til å gjøre resten. Da skal jeg også i studio med Marte, før jeg tar turen til Tromsø-city. Ah, jeg elsker juletiden. Stemninga, maten, julekalender, familie og gode venner. 

Hva er det beste med julen? 
 

WINTER WONDERLAND


/Meg, uredigert.