DERMICA WELLNESS

Har nettopp kommet hjem fra skolen, og skal ta på meg en ansiktsmaske og spise litt +rydde litt her på hybelen. Får jo Ina-Simone på besøk i helgen, og vi vil jo ikke at hun skal tro at vi har det så rotete hele tiden heeheheh.. Jeg er en rotekopp, men etter at jeg flyttet ut med Steffen, så har jeg blitt mer ryddig av meg! Holder forresten på å skriver ett innlegg om hvordan det er å være samboer med kjæresten sin. Jeg for min del elsker det, jeg sover aldri alene♥ og det kommer mye mer i innlegget. Jeg er litt treg, så det kan hende det kommer ut i neste uke om det ikke kommer i løpet av helgen. Har dere samboer, eller skal dere flytte inn med noen snart?


Så skal det trenes, det trengs! Har akkurat mistet gangsperren fra søndag/mandags-treningen og jeg kan endelig hoste/nyse, gå i trapper, le osv uten å få vondt. Så nå skal jeg hoppe i det på nytt! 

SUNDAY

Sitter for øyeblikket og laster ned Never let me go og drikker en varm kopp og spiser frokost. Stod opp rundt halv 12, og har lest litt rundt på blogger, vg og facebook. Oversharing igjen. Minnie er veldig kosen, og tramper rundt på dyna og venter på at jeg skal gi henne kos. Hun pleier også å legge seg på pc'en for å få oppmerksomheten. Charming. Nå er filmen ferdiglastet, så nå drar jeg til en annen verden. Hva skal dere idag?

LISTE OVER TV-SERIER

Her er en liten liste over serier som jeg har sett som jeg kom på i farten, og som jeg anbefaler dere å ta en titt på. Jeg har lagt inn link til imdb så dere kan se selv om hvor mange poeng de enkelte har fått, og lese beskrivelser av seriene. /Beklager for forskjellige bildestørrelser, er litt vanskelig og finne like størrelser på alle bildene. Bildene er funnet på google. 

Skins
   
Revenge


Awkward


Entourage
 

True blood


Sex and the city
 

How I met your motherHar dere sett noen av seriene som er over? Tips til serier? 

Stikkord:

SATURDAY

Da var jeg ferdig på jobb, og handletur med verdens beste pappa! Pappa betalte masse mat og andre nødvendige ting som trengtes på hybelen. Han er verdens snilleste! Nå er det ikke så lenge til Steffen kommer hjem, og da skal vi spise taco og se mer på Revenge. Skal også lage en liste med gode serier som hvertfall faller i smak hos meg i løpet av kvelden/morgendagen. Hvordan serier liker dere å se på? 
/Høsten 2011 utsikten fra hjemme hos Pappa

NYTT DESIGN & REVENGE

Har endret designet mitt, men har enda et par ting som må fikses på. Hva synes dere om det at the moment? Skal lage ny header og ordne et eget profilbilde senere. Nå skal jeg fortsette å se på Revenge med kjæresten min. Elsker den serien!


RIVERSIDE

Har mye å oppdatere dere om, og i tillegg har jeg også mange nye bloggidèer. Giraaaa? 

ONE DAY

One day baby, we'll be old and think of all the stories that we could have told.

HVA HØRER JEG PÅ FOR TIDEN?Hva hører du på?

SVAR PÅ SPØRSMÅL

LONE

Herligste opplevelse på de 10 måndan dåkker har vært i lag?
-Åh, det er så masse å velge om. Kan blant annet nevne: Helikoptertur, hytteturene, når jeg kom hjem fra Sverige og han hadde kjøpt roser osv, valentinsdag og det at vi feiret nyttårsaften sammen dagen før vi ble sammen! + mye annet! 


fått nån nye venna i dt siste? kæm? korsn?
-LONE! 

Beste ferie minne?
-Hmm, vanskelig å si! 

verste skoledag? 
-ca. alle der jeg ikke har mat?

 MARLENE

Hvorfor valgte du å gå media? Trives du der? Hva vil du bli?
-Jeg valgte media fordi jeg viste ikke hva jeg skulle bli og sånn. Så har jeg i ettertid funnet ut at jeg egentlig burde ha gått helse, men får bare fortsette på media. Det er jo spennende, og det er mye å lære! Jeg trives veldig godt, har en fin klasse. Kanskje mediagrafiker, eller fotograf. Usikker enda!  

Syntes om meg?
-Du virker veldig hyggelig og du er sjarmerende!

Hvor lenge har du og Steffen vært sammen?
-Vi har vært sammen i over 10 måneder. Jeg stortrives!
  

Hvis du kunne flyttet hvor som helst i verden, hvor ville det vært?
-Usa, Australia eller England kanskje? Skulle egentlig dra på utvekslingsår, men så sa rådgiveren ett eller annet om at media-linjen ikke kunne... DRITT

 

INA-SIMONE

E du gla i mæ?
-Ja, det er jeg!

Kem ska kom te ødemarka å besøk mæ masse te neste år?
-Hm, gjetter at du sikter til meg? Såklart skal jeg gjøre det! 

Kem e minnie sin yndlingsperson? (a)
-Etter meg, så kommer du? O:)
e det plass te mæ på sofaen dokkers? 
-Ja, det er bare å komme!


MARTE

Katti skal du å Steffen få en baby?
-Heheh. 

Katti skal dokker gifte dokker?
-Deeeet får tiden viseeee?
  

Kem e den besteste venn i hele verden? <3 <3

-Martemor <3

Like du loff med baconost snurra i bacon og stekt på 200 grader i 10 minutta?

-ÅHHHHHHHH!!!!!!!!


MARTIN
like du små guteh ?
-jai ike fårsto? 

ha do mase regnbue i armhule ?
-Minnie says hi! 

va synes do om gres ?
-Minnie likes.


ha din lile stefen stol pipe ?
-Va do snake om?

ska do ha pose ?
-Jatakk!

vorfor så mase knape på tastatore ?
-Derforrrr

tank jo kam agan 
-:D