1 DESEMBER♥Loveit

WEHEARTIT OG TWITTER


/Juni

Har brukt dagen på en slapp skoledag, og browniefudge-laging hos Marius. Sitter hjemme nå å hører igjennom spotifyen min, og finner mye gammelt. Tror nesten det er på tide å oppdatere den, men først; skaffe seg premium. Lønning om en uke, blir deilig selvom jeg vet at halve lønninga (minst) går til kantina på skolen. Begynner å bli høyt forbruk på iskaffe/kaffe og mat. Kanskje jeg skal vurdere å begynne å ta termos med varmtvann med på skolen? Da slipper jeg hvertfall å gå hele veien. Smart idè Nathalie, meget smart. 

Noe annet jeg ser fram til er:
Torsdag: 1 desember,og søskenmiddag hos søster og med den lillebroren jeg ikke bor sammen med. Vi skal i tillegg pynte leiligheten til søster, og får samtidig vært med tantebarna mine. Kvalitetstid!  
Fredag: HELG
Fredag 9 desember: Tromsøøøø!! 

Har akkurat tatt i bruk we♥it-siden min, følg med!
Jeg er også på twitter.

RAINBOW/Meg, september

#1 SØNDAG I ADVENT...


/Martin, redigert av meg.

...Og jeg startet dagen med en god frokost hos Marius. Han var supersnill og dro for å hente meg og laget kylling og ris. Når vi dro ut etterpå, lå det snø på bakken. Den første tanken var "lykke" etterfulgt av "faen, nå begynner dagene med å komme til skolen søkkvåt hver dag...Skifteklær???" Har en flott julefølelse, og satser på at den blir værende! 

Noe annet å tenke på: det er så utrolig deilig å kunne si at jeg tror jeg er helt frisk nå, og slippe vond hals og øyeblikk i setninger der stemmen min "fades" vekk. Gleder meg også til imorgen, starte dagen med to timer gym. Digger at vi spiller volleyball, og slipper å springe rundt hele den "store" gymsalen som idioter, å ta armhevinger, eller å spille fotball. Håper i tillegg at jeg kan få en bedre døgnrytme denne uken. Hater at det er så mørkt ute dagen lang, jeg er trøtt hele tiden og vil alltid sove. 
/Steffen

"Her er meg når jeg sover" Okei, jeg sov faktisk. Bildet ble tatt når jeg var i Tromsø, og sovnet at noen timer før båten gikk. Døgninga gikk ikke fullt så bra som planlagt. Men gøy var det!

Hvordan var helgen deres? 

LAZY SUNDAY


/weheartit.com

God morgen! Drar opp til Marius for å spise frokost, og slappe av, før jeg går videre med å møte Jan senere idag. Ha en fin søndag alle sammen.

JUDGE A BOOK


Laget bildene på skolen på torsdag, og lurer på om hva som så best ut. Jeg er selv veldig ubesluttsom og klarer ikke bestemme meg helt hva som passet best. Hva mener dere?NYTT DESIGN OG HEADERVar på jobb idag, så det ble ikke noe harrytur til Sverige. Sitter oppe hos Marius nå og slapper av med godteri og cola. Har vært så heldig å fått capri sonne-juice hos Marius! Har også fått nytt design og header, som Ådne har laget. Tuuuusen takk, beste!

 

DEAR WHOEVEREt bilde jeg laget på skolen. Den er søt.

HAR FÅTT RØDT HÅR

Jeg skeiva ut med blogginga, jeg som hadde kommet så godt i gang... Jaja, sånt skjer! Trengte pausen, og siden sist har jeg vært i Tromsø og storkoset meg, hadd lange skoledager og jobb. Ellers sov jeg over hos søsteren min forrige helg, noe som resulterte i denne hårfargen↓

Hva synes dere? Skal jeg beholde denne "purpur" / "røde" /"lilla"-fargen?

Imorgen skal jeg en "harry-tur" til Sverige m/Marius og noen andre, noe som alltid er stas! Noe annet: gleder meg sykt til julen, tross at Nord-Norge ikke har fått snø enda. Jeg har store planer på å ete meg feit på god julemat, godteri og ha en herlig tid med venner og familie. Gleder meg som en liten unge. Gjør ikke dere?

NOEN SANGER JEG HØRER PÅ

Coldplay: Paradise

 

Nickelback: When We Stand Together

 

Bernhoft: Choices

 

Maroon 5: Never Gonna Leave This Bed

 

Rihanna: California King Bed

 

Ed Sheeran: The A Team


http://www.youtube.com/watch?v=oePbXr4HRag og denne!