New week inspo

Da var det en ny uke, og da trenger iallefall jeg litt motivasjon. Jeg vet ikke hva dere gjør for å få inspirasjon, men jeg elsker å kikke på tumblr og weheartit! Her er iallefall noe jeg finner inspirerende. 


I dag har jeg vært på jobb og i tillegg er det blitt oppdatert på fotobloggen min. Ta gjerne en kikk og kommenter hva dere synes om bildene! :-) Nå sitter jeg å ser på "The Carrie diaries" og skal straks hoppe i dusjen! Har dere hatt en bra start på uken? 

xx

UPDATE.

Hei igjen! Ja, jeg er latterlig dårlig på å oppdatere bloggen. Men iallefall: her er noen av høydepunktene fra den siste tiden:

♥ Jeg har fått meg praksisplass på Smilehullet! Jeg har jobbet der siden september, og jeg stortrives. Jeg er så glad jeg har fått sjangsen til å gjøre noe jeg liker. Har lært mye på de ukene jeg har vært der, men det er enda mye å lære. For to uker siden var jeg med på ett arrangemang som het "Jentesprell" sammens med Smilehullet. Der hadde vi en stand på dagen, og på kvelden var vi på bankett! Det var en kjempefin dag!


Noen av bilene er lånt fra ht.no


♥ Jeg har også tilgang til fotostudioet, så om noen har lyst til å stå som modell for å hjelpe meg til å bli en bedre "fotograf", så er det bare å si ifra. Trenger all hjelp jeg kan få! Har også laget meg en "fotoblogg" eller en portfolio for de som ønsker å følge med der. Har veldig få bilder at the moment, men den oppdateres fortløpende ettersom jeg har fått nye modeller. Her er en liten smakebit. PS: Har flere bilder som kommer på bloggen(e) i neste uke! Sjekk gjerne ut "http://nathaliephotography.tumblr.com/" for bedre bilder. Om du har tumblr, så feel free to follow! 

♥ Jeg har skiftet treningsstudio, og har startet på stamina hot. Grunnen til dette var mest pga. åpningstidene i forhold til hvordan jeg jobber. TUMBS UP. Jeg har også startet med å ta hvetegress i kapselform hver dag. Jeg har gjort det i ca. 2 uker og har allerede startet å merke det på kroppen! Fikk dette hos kjæresten min, så neste gang skal jeg bestille det på nett ettersom det er dyrt i butikkene.

♥ Jeg har enda ikke fått noe "mørketidsdepresjon", og det er egentlig kjempebra. Har mer overskudd, og jeg er ikke så "nedpå" som jeg har vært tidligere når det har vært vinter. PS: bildene under dette punktet er tatt under ett døgn etter hverandre. Det første fra da jeg gikk hjem ifra jobb og det andre når jeg våknet neste morgen. Nord-norge altså.. 
♥ Nå som kjæresten har fått seg 100% stilling, så er det ikke mange dager der han må jobbe til klokken 8 på kvelden! Det vil si: mer kjærestetid ♥  Tidligere har begge vært slitne når begge har kommet fra jobb og klokken er såpass sent. Vi har jo ikke tid til å gjøre så mye ut av dagene, men nå blir alt myyye bedre! 

Nå satser jeg på å komme meg tilbake på bloggfronten siden jeg har mer å dele med dere (og meg selv i fremtiden!). Er det noe dere lurer på? Fyr løs!  

PS: Steffen er best.