Q?Lurte på om jeg skulle ta en spørsmålsrunde. I samme slengen kan dere sende meg favorittsangen din (eventuelt ei musikkliste). I'm waiting. 

MY CAR.I går var jeg og Lotte barnevakt for tvillingguttene jeg er tante til. Har fått meg en feeeet bil, mangler bare lappen nå! Ser dere forresten hvor flink jeg har vært å parkere den i garasjen min? Er forresten forskjell på bildene siden de to nederste er fra instagram. Senere på kvelden gikk jeg, Steffen, Lotte og Gard tur i folkeparken. Spreke ungdommer? Var til og med å svømte med Steffen og Lotte i dag også, etterfulgt av et herlig fruktfat som jeg og Steffen sitter å spiser nå. Oversharing, greit. Men hva kan man gjøre? Er ikke så utrolig kreativ for tiden heller. Drittinnlegg. Faen. Hva er det jeg driver på med egentlig?

Godt parkert i garasjen min. Mangle bare lappen nu! #cars #biler #batman #cool #my #ride #jelly?

Bare vent. En dag kommer jeg sikkert med et genialt, interessant og spennende innlegg her. En dag. Så skal jeg toppe listene og bli "søkkrik". Nei, nå avslutter jeg. HADE

OVERSHARINGEtter skolen igår tok Lotte meg ut på date. Vi spiste god salat på Egon, før vi dro på kino med Steffen og Joakim og så på Paranormal Activity 4. Var smålig kleint da jeg og Lotte satt og hylte under hele filmen mens det var dødsstille i resten av salen. Etterpå dro jeg, Steffen og Lotte hjem og drakk litt champis før Lotte dro ut. Vi sovnet ca 22.00(!!!) og våknet i 10-tiden imorges. Har vært på jobb, besøk til søster og skiftet dekk på bilen idag. Veldig produktiv, og ikveld skal vi være sjoffis. Blablabla oversharing, dere er vel ikke interessert i noe av det tullet jeg skriver engang, det er jo dødskjedelig å bare lese om "hva-man-har-gjort" og slikt. Har dere bloggtips?


DIVERSE MUSIKKLitt av det jeg hører på nå for tiden. Hva hører du på?

I FOUND YOU
PHOTO: LOVE
Elsker deg!


INNHOLDSRIKTI dag klarte vi det som jeg skulle tro var umulig. Både jeg og Steffen sov igjennom alle 5 alarmene jeg hadde på, og jeg bråvåknet av at en av telefonene ringte klokken 9. Jaja tenkte jeg, orker ikke stresse. Tror Steffen også har blitt vant til alarmene på mobilen siden det som regel (hver er det jeg prøver å lure... det er vell alltid*) han som slår de av før jeg går på badet for å fikse meg. Etter skolen spiste vi kyllingssalat, før vi dro til byen for å melde oss inn på treningssenteret Actic. Fra nå av er det andre boller, og ingen bollemage! Skal ta å sette meg noen mål for hver mnd for å se om jeg klarer å nå de, og vi har allerede satt av dager i ukene da vi har tid til å trene sammen. Skal også ta før/etter bilder fra hver mnd og se om det blir noen resultater, det er alltid spennende å se på. Vi har nettopp kommet hjem fra svømming, og her sitter jeg med sex and the city + blogg- og twitter-updates mens Steffen sitter å spiller, og Minnie sover. Hva gjør dere på fritiden? Tror dere at jeg blir å holde ut med treningen? 

PS: Minnie passer på at jeg skriver noe skikkelig pent om henne. Hun er blitt skikkelig fotogen, som dere helt sikkert blir å legge merke til på bildene under. Jeg synes hun tar seg godt ut her, og hun er flink til å lage grimaser.. Hun tar det fra den beste.... Ja, dere hadde rett der; jeg snakker selvfølgelig om Steffen! Sjarmtrollet, som også er utrolig irriterende om natten da hun absolutt SKAL på tå/fot-jakt. Ekle katt.


Er ikke dette et utrolig fint innlegg om små glimt i min innholdsrike hverdag? Innrøm det, you love it. HEI PAPPA GLAD I DEG! :-)

SEX AND THE CITY
 
 

Dette har min dag gått til. Hva har dere brukt søndagen på? 

MINNIE

"ALLE SNAKKER SANT"

Nå er vi akkurat kommet hjem fra en gåtur i folkeparken som vi gikk sammen med Marius, Lotte, Maiken og Martin. Nå sitter vi bare å slapper av med juice og druer, og Minnie hopper rundt og virker "rastlaus". Er drittlei av å være syk, så gleder meg som en liten unge til jul til å få kommet meg til legen. Det er slitsomt å gå rundt med hodepine, tett nese og være trøtt hele tiden. I tillegg så har vi den jævla mørkeperioden som liksom skal vare i 100 år! Jaja, får prøve å holde humøret oppe slik at Steffen ikke blir gal av meg. Tror han er meget lei allerede av sytingen min, og det skjønner jeg godt. Jeg er drittlei selv. "Anyblog", sangen under bildet er så fin. Jeg likte den veldig godt, og den har blitt spilt av på repeat hos meg i hele dag. Hva syntes dere om den?