UPDATE

Slapper av med verdens søteste Nathalie! Ha en super kveld videre.♥

WORKING GIRLHar overnattet hos Marte de tre siste nettene, og jobbet i Fjelldal på OD-dagen der vi lagde 1200 tapas. Var også med å jobbet på "damenes aften" igår, noe som var kjempekult! Har vært oppe siden 9tiden, og vært på jobb idag òg der min egentlige jobb er. Kvelden skal brukes med Nathalie Adeleen, gleder meg! Har vært en stund siden vi har tilbringt en jentekveld, kun oss liksom. Nå skal jeg se en film pappa har leid, og så drar jeg. Blogges senere ikveld, faktisk.

BULLETPROOFYou shout it out, but I can't hear a word you say
I'm talking loud, not saying much
I'm criticized, but all your bullets ricochet
You shoot me down, but I get up

I'm bulletproof, nothing to lose

KAFFE GJØR SUSENKaffe og iskaffe er livsreddere, og har spesielt hjulpet meg denne uken. Har vært usedvanelig dårlig døgnrytme, noe som powernap's ikke hjelper så godt på. Klart, du får slappet av og blitt liiitt mer våken, men det varer ikke lenge før du er trøtt, eller ikke får sove siden du er overtrøtt. Skal på jobb imorgen, så er nok på tide å finne senga så jeg ikke sovner av imorgen. Ha en fortsatt god kveld videre.

DREAMER

You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one.

MAN DOWN
PHOTOSHOOT

HOOO


Var i studio igår, her er noen uredigerte bilder som ble tatt. Har hatt litt av hvert å gjøre på skolen, og har ikke tenkt så mye over bloggen. Helt ærlig, så har jeg ikke så mye interressant å blogge om lenger, så dere får nesten bare rope ut om det er noe. 

F

F


FORNUFTIG LØRDAG


/Marte og meg. Av: Marielle Eilertsen

Hva er bedre å gjøre på en stormfull dag enn å sitte hjemme for å se på film og drikke kakao? Vel, det er det jeg har brukt dagen på. Nå stikker jeg til Ådne, og senere samles vi hos Charlotte. Dere får ha en fin kveld, og bruk den fornuftig. Overogut. 

-Nathalie

CARINGIt's sweet when someone knows every single detail about you, not because you constantly remind them, but because they care.

SMILING


Sad? You will later be happy. Crying? You will later smile. Because according to Newton, for every action there's an opposite reaction.