SKINS
 

PIZZA

Nå er den HJEMMELAGDE pizzaen i ovnen, og kvelden tilbringes med kjæresten og film. Det er så deilig å ha fri i helgen, å bare slappe av før en ny skoleuke starter enda det bare skal vare i tre dager før høstferien starter. Prøver for harde livet å bli frisk, sånn at man får sove ordentlig om natten. Hosting og snyting er veldig irriterende, og Steffen er hvertfall ikke glad når han ikke får skjønnhetssøvnen sin. Jaja, ønsk meg god bedring, da! 

 

I en ellers hektisk hverdag, i en middels liten by:

Jeg og Steffen har latt Lotte få bo hos oss midlertidig, som nå har vart i over en måned. På den tiden har jeg ryddet og styrt etter 3 personer og lille Minnie (som fremdeles har det bra!!) og begynner å bli veldig sliten. Nå har hun forresten også flyttet ut igjen. Godt med litt mer plass igjen. TjukkeLotte. Ellers var jeg og Steffen på døgnvill og på hjemveien lærte forhjulet seg å fly midt i en sving i 90 km/t. Såååååååå.......... Ellers vet jeg ikke hva som er nødvendig å nevne for dere. Dere kommenterer jo så sjeldent så det er jo ikke godt å si hva dere vil. 

Mista dekke i 90 km/t…. :):) (Taken with Instagram) 
Jada, vi lever enda og har det bra TAKK SOM SPØRR. Jeg vet at du lurte. 
PS: som dere sikkert ser, så har Minnie det enda kjempebra sammens med oss her i hybelen. 

#aw #my #little #baby #holding #me #when#cuddling #kitten #purple #fallen #cutest (Taken with Instagram)
“#i #didnt #do #anything #wrong” #look (Taken with Instagram)
#chille #kitten #cutest #ever (Taken with Instagram)

Og til slutt:
#girlfriend #boyfriend #stupid_together @steffenp92
(Taken with Instagram)  

PS2: I løpet av helgen kommer det en bildeserie ut på bloggen. Interested? 

MORGENSTUND HAR GULL I MUNN??

Jeg våkner av en svak, rolig lyd, tung pust og at kjæresten vrir seg rolig etter lyden. Det er alarmen som forteller meg at nå må vi stå opp mens tanker som "Nææh, 5 minutter til" og "kanskje jeg er syk og dårlig idag?!" streifer hodet mitt. Etter noen minutter ringer alarmen igjen. Slumring. Jeg ser venninnen min som ligger på sofaen og vrir seg og tenker at det er på tide å stå opp. Jeg vil ikke, godnatt. Jeg er sliten og lei, og vil helst bare sove ut for en gangs skyld. Kjæresten min snur seg og holder godt rundt meg, og ønsket om å bare kunne sove videre er sterkt. Nei Nathalie, nå skal du være flink og stå opp!

/foto Martin Lind redigering meg 2012

Så ja, her sitter jeg på skolen og har trykk og foto. Holder på å tegne skisser for et prosjekt som skal handle som surrealistiske bilder. Jeg har mange idèer, og gleder meg til å begynne! Ellers kan jeg oppdatere dere på høydepunktene i den siste måneden senere ikveld. Er det noe dere vil at jeg skal blogge om? 

PS: JEG BESTOD PÅ MATTEEKSAMEN!!!!!!!!!! Fikk en 3'er, og jeg er overlykkelig!!!!! Flinke meg, klapp på skulderen! :-) 
 

S

#boyfriend #girlfriend #bestfriend #love #cant #live #without #you @steffenp92 (Taken with Instagram)

Elsker deg, verdens herligste!

PRIMADONNA GIRL


#love #boyfriend #girlfriend @steffenp92 (Taken with Instagram)
Elsker deg, kjære.