LAUGH

Tilbringte kvelden min hos Jan, der vi så på Idol og pratet. Tror ikke jeg har ledd så mye på lenge, som jeg har gjort idag. Ellers skal jeg til min kjære søster imorgen å spise og se film. Men skal på jobb imorgen, så tar snart kveld. 
Ha en fin helg! 
-Nathalie 

BILDESERIE FRA SVERIGETURENNå sitter jeg og Lotte prater, og er barnevakt for tantebarna mine. Vi hadde en grei tur til Sverige, og har kjøpt en del candy. Hva har dere gjort idag? UPDATE.


/google/
Sitter å ser på bilder, og jobber med prosjekt nå. Skal ta portrettbilder, og jeg trenger noen modeller? Melde seg frivillig? Snart ferdig på skolen, og drar direkte til Sverige med Ådne og Marius. Høstferie folkens! Nå skal jeg fortsette prosjektet, så blogges i kveld.

Hva skal dere i kveld??

FOR A REASON

People say everything everything happeneds for a reason. But, it would be nice to know some of the reasons why sometimes.SVERIGETUR IMORGEN


Dagen har virket kjempelang på grunn av sure lærere, ingenting å gjøre & søvnmangel. Enda jeg tok powernap, så er jeg ufattelig trøtt. Noe annet å klage over, er at jeg gruer meg kjempemye til det er mørkt så å si døgnet rundt, og jeg er kjempetrøtt _hele_ tiden, og fryser. Blir i veldig dårlig humør, og er mer hjemme.

Imorgen skal jeg, Ådne og Marius til Sverige(dagstur) for å kjøpe candy(♥♥♥), og senere på kvelden skal jeg være barnevakt for tantebarna mine. Nå skal jeg lage meg kakaooo.♥

EXIT LIGHT, ENTER NIGHT


God natt

A4


It's just a white page, with black notes of memories.

NY HEADERJeg og min høyt elskede cola sitter og slapper av, og skal snart se på film. Er enda barnevakt, men de "søte små" sover, og jeg kjeder meg. Lotte lagde forresten header, hva synes dere?

DESIGN OG HEADERJeg jobber med designet nå, og mangler en header. Er det noen som kan ta seg tid og lage en? 

SATURDAY EVENINGFredagskvelden brukte jeg med Hilde og faren hennes, der vi så på idol og spiste pizza. Jeg sov over, og imorges lagde Hilde en kjempegod frokost til meg! Ellers fikk jeg snilleste Marius til å hente meg på Elda, og nå er jeg hjemme. Ikveld skal jeg være barnevakt til verdens mest sjarmerende lillebror. Vi skal kose oss med bamsepotetgull og cola, og noen filmer. 

-Så dere på Idol, og hvem heier/heide dere på?