Bulgaria osv

Nå er jeg på bloggfronten igjen, enn så lenge. Her er en liten update på hva jeg har gjort i siden 11.juli og til nå.  I allefall: Jeg fylte 18 år, og dro på byen med kjæresten min. Samme kveld (fredag) ble telefonen min knust av noen partysvensker, og kjærestens telefon ble stjålet.  Lørdagen dro vi ut med søster og Daniel (vår gamle samboer) og hadde en grei kveld. 


Jeg og kjæresten dro til syden sammen. Vi koset oss i 14 dager i varmen, med masse sol og bading. Vi gjorde mange artige ting, som å dra på Offroad-Adventure, kjørte jetski og "sofa", tok slingshot og parasailing. De to sistnevnte var veldig spennende å ta (google slingshot om du ikke vet hva det er), og parasailingen var UTROLIG skummelt. Vi satt liksom bare å hang i lufta, og hver gang det kom ett vindkast så følte jeg at vi skulle falle i havet eller på stranden. Eller at tauet skulle ryke og vi hadde kræset i et hotell eller no slikt.  Vi møtte en del av familien min den andre uken vår. Vi var mye sammen med de og vi dro til Nessebar og Aquapark med de. Vi var også ofte på hotellet deres og badet og koset oss i poolbaren.  

Funfact: Den dagen når vi tok tattoo, når jeg satt og fikk min, kom kjæresten min springende fra hotellet vårt og sa "du, vi drar ikkje imårra allikavel, kordan har vi klart å misforstå det her?! vi drar jo ikveld!!!"- Haha, helt hysterisk. To kronidioter på ferie sammen, da måtte jo en del ting gå galt! Dere har vell hørt om "bloody-beach"? Og at man skal holde seg unna taxi-sjåførene i syden? Vell, samme uke vi kom ble kjæresten min ranet av en jævla taxi-sjåfør. Da hadde vi over 200 leva i pengeboka (rundt 800-850kr).. Steffen var kjempeheldig og kom unna uten noen fysiske skader og trygt hjem til hotellet. 
Etter vi kom hjem dro jeg til Senja (Skrolsvik) ei helg med søster og tantebarna for å møte bestemor, bestefar, tante, onkel og søskenbarnet mitt! Det var kjempekoselig.  Koste oss med vafler, tak-klatring, en onkel som leker apekatt på flaggstanga, rødvin i kveldssolen og så videre! 

I helgen som var dro jeg, Steffen, Harald og Junn til Flesnes for å være med på "Flesnes i fest". Hadde en herlig helg med fyll og masse pizza! Vi spiste kun pizza når vi var der. #sunn #fit #summerbody osv.
Fullstappa bil og klar te Flesnes i fest! 

Ellers har jeg ikke så mye mer å dele med dere. Gidder ikke å blogge så detaljert om ferien min. Ellers så venter jeg i spenning på om det blir noe lærlingplass på meg i det heletatt. Har skoleplass just in case, men jeg er alt for skolelei til å klare å fullføre. Krysser fingrene og alt jeg har for at jeg får lærlingplass!