BILDEKONKURRANSE

Vil bare påminne dere at jeg har sendt inn bilde på TV2's sommerkonkurranse. Hadde vært kjempekult om dere tok dere 1 minutt for å stemme på den. Dere kan forresten også bli med på en trekning av et kamera på siden etter dere har stemt, om jeg ikke tar helt feil;)

http://sommerfoto.tv2underholdning.no/index.php?id=2710 

GJESTEINNLEGG

Hei.

Nathalie er i Sverige, så hun spurte om jeg kunne gjesteblogge, ser egentlig ikke ideen med  det, hun har internett, men jeg sier ikke nei til en sjange til å tulle litt på bloggen hennes!

Sommeren er digg i år! 
Har vært på en super ferie, og møtt mange koselige folk, plus at jeg har fått vært mye hjemme med kjæresten min! 

Reiste til Frankrike, til Nice, eller Lavandou, om noen vet hvor det er. Skulle til Italia på en " Roadtrip" men det funka ikke. 
Hadde også planer om å ta med meg Nathalie til Oslo, men vil ikke dra så langt vekk..
Så jeg tar hun heller med meg til Flesnes, så vi får møte pappa og lillebror,og ganske mange andre i familien min.
 

Å så gøy dette må være å lese.

Så skulle jeg si hvor mye jeg savner Nathalie. 

Vel, med tanke på at hun forlot meg, så vil jeg si, ikke så myyye. Men okei, jeg savner henne litt♥

Okei, jeg skal begynne å runde av nå, tror ikke det er så gøy å sitte å lese en blogg når bloggeren ikke har peiling. 


Blogges vel en annen gang.

- Gina


  

SWEDENHar vært ute med småbrødrene mine og lekt, spist mye is og slappet av i tiden jeg har vært her. Har også mekka meg nett her, så jeg kan oppdatere meg på hva som skjer, og blogge. Jeg skal ikke hjem til Norge før den 8. August, noe som suger. Har ikke mye å fortelle nå, så blogges senere.


VEIEN TIL SVERIGE

Jeg er dødstrøtt, virkelig. Har pratet hele natten på skype med noen kompiser, før jeg innså i 7-tiden at nå var det nok. I tillegg kom jeg hjem igårkveld fra Andenes. Nå har vi akkurat begynt å kjøre mot Sverige. Der skal jeg være med pappa m/fam og fortsette campinglivet. Blir egentlig litt koslig, siden jeg såvidt har vært hjemme hos han i sommer. Så ser fram til å komme til mer sol og varme!Hvor i verden har dere vært iløpet av denne sommeren?

TELTPIA PÅ ANDENES

Er forresten på Andenes, blogglesere. Dro hit på mandagen, og drar hjem nå idag (torsdag). Her har jeg og Sandvik vært med gode venner, og sovet i telt. Har også vært å badet på Bleik (som forresten er en veldig fin strand), og jeg har den sommerfølelsen!! Var herlig og komme vekk fra Harstad igjen, og jeg drar til Sverige på fredagen igjen. Da blir jeg igjen til å bo på en campingplass. 
Har dere sovet i telt i sommer?

SPREKE UNGDOMMER

Jeg og Gina jogget opp til musvannet, og avsluttet hele turen med en dukkert i Grunnvannet. Senere trasket vi hjem til Gina i våte bukser, og uten sko og spiste burger. Dro til en kompis på kvelden, og nå har jeg begynt å pakke. Har store planer for denne uken, noe som jeg blogger mer om imorgen.

Følelser....AWAKEEr ikke så alt for lenge siden at jeg våknet. Nå skal jeg spise frokost, så bærer det ut på joggetur med Gina.

WORLD CRY

 

JEG TENNER LYS, GJØR DERE?


-Nathalie


ORD ER, OG BLIR FOR FATTIGJeg har ikke ord, kan ikke tenke meg hvilket smertehelvette og alle følelsene som kom igår blandt ungdommene som var på Utøya. Å tenke på redselen, og hvor mye man gjør og ofrer for å hjelpe medmenneskene. Instinktet på å leve, og håpe på å ikke bli oppdaget. Uskyldige mennesker drept, med hele livet foran seg. Og enda er det savnede, jeg kan ikke tenke meg følelsen til familiene som bare venter på svar..... å vente, de kan ikke gjøre noe annet. 

Å vite at dette er noe alle ungdommene blir å bære på resten av livet. Bilder inne i hodene, og følelsene. Å se andre ungdommer bli drept og skadet. Å bli skadet selv. Ord er, og blir fattige i sånne situasjoner. Hele Norge viser medfølelse, og er rystet av dette har skjedd. Hvem ville trodd at lille, fredfulle Norge, skulle havne i en sånn situasjon? Den skyldige, Andreas, burde virkelig ikke bli slippet ut om 21 år. Han bør også være klar over at han garantert blir drept den dagen han går ut av fengselet, om det engang skjer. Synes synd i familien, dette går jo sterkt utover de også. Han blir ikke å ha et liv om han engang kommer ut. Aldri akseptert.

Dette var så uvirkelig. Hvem kunne finne på å gjøre noe så sykt. Jeg satt i over to timer med noen venner og så på BCC, CNN, newsky, tv2, nrk og alt av nettsider for å holde meg oppdatert igår. De sa jo flere ganger at dette garantert var en måte for å oppholde det norske folk. Vi lever i en syk verden, der det skjer uforventede hendelser hele tiden. Umenneskelig.

Jeg er vel ikke alene om å ha lest blogginnlegget til Prableen? Å lese alt fra bare hennes øyne, og tenke at det var flere ungdommer som gikk igjennom dette, kommer tårene. Dette er virkelig en tragedie. 
http://prableen.origo.no/-/bulletin/show/672218_helvete-paa-utoeya?ref=mst 

Kondolerer virkelig, noe jeg ikke er alene om♥

-Nathalie Marie