FROZEN CAPPUCCINO

Da har min sommerferie startet for godt, og jeg merker allerede nå som Steffen er på jobb at jeg kjeder meg, meget mye. Skaff meg et liv, please. Jeg har ikke mye å blogge om, så jeg kan ta for meg gårdagen. Siden Steffen hadde fri igår, gikk vi til byen for at han skulle klippe seg, og ett par innkjøp til hybelen vår. Vi tok en frozen cappuccino og chips på Gründer også! Vi avsluttet dagen med å ta sol, og hjemmelaget smoothie. Ahh, jeg har det så bra med kjæresten min! Han er så herlig♥ Nå skal jeg ta for meg å rydde resten av hybelen, før jeg skal jogge og ta for meg et par ærender. Ha en fin dag, dere!
#frozen #cappuchino #yum #chocolate #gründer @steffenp92
(Taken with Instagram)

SOMMERKROPPEN, FERIE OG TIDSFORDRIV

Alle har stresset og presset seg i de siste måndene for å bli "fit" til sommeren, og sånn har min innsats vært. Skal vi si.... den har ikke akkurat vært 100% ? Kunne vært bedre, men dere skjønner..

Men på en annen side:

Whatever. Tilbake til nåtiden. Ådne lekte superhelt og fikset på bloggen min! I tillegg mekket han meg en ny header, kjempesnilt! Ellers? Jeg trives med å bo med kjæresten min, og vi har en søt pusikatt som selskap på hybelen vår. I morgen får jeg sommerferie, og gjett hva jeg skal gjøre i ferien?? Sove, plage katten når Steffen er på jobb, og håpe på at noen gidder å bruke tid på å henge med meg. Faen for et livlig liv jeg har. I den sammenhengen legger jeg ut dette bildet som jeg dedikerer til Martin L og Marte H under bildet av Minnie som leker gjemsel. ↓


Ja. Vi (Steffen og meg), Martin og Maria + andre var på tivoli på lørdag. Fun. Lørdagen var en veldig fin dag. Vi badet også, og koset oss ute i knallsola som vi såvidt kan skimte her i nord. Vi har også gjort noen tapre forsøk for å lufte Minnie ute siden vi bor ved veien, men hun er veldig redd for biler og alt annet som finnes her i den store, skumle verden. Pinglekatt.  Jaja, hun er jo søt.


Som noen av dere vet, så _SUGER_ jeg i mattematikk. Det vil si at jeg klarer aldri å forstå noe av det, og jeg får jernteppe på alle prøvene. Martin har vært veldig snill, og er flink til å forklare meg når jeg trenger hjelp, men lærerne derimot.... Jeg strøyk forresten i matte, så jeg må nok gå sommerskole. Gjett hvem som hater livet sitt? Det positive var at jeg hadde gått opp ellers da. #fuck #math #STRYK
(Taken with Instagram)
Ellers skal jeg på det siste trafikaltkurset før jeg vender nesa og drar til søster og sover over til imorgen med Steffen. Tenker nok at det blir tacomekking, barnepass og film om jeg kjenner søster rett....  Så får vi håpe at jeg finner på noe fornuftig i sommer, enn å sitte å blogge og sove hele døgnet.

 

GOD SOMMERFERIE.
Blogges vel ganske snart igjen.........Ta-taa.

KATTUNGEN MINNIE

Da har vi fått en liten pusikatt i hybelen vår. En søt liten pusi som heter Minnie, som er ufattelig oppmerksomhetssyk om natten, og når vi sitter på pcen. Hun har den uvanen med å traske over tastaturet når vi minst forventer det, og skal ha kos. Haha, hun er sjarmerende. Ellers sover hun, eller leker rundt på gulvet. 

PUSIIIII (Taken with instagram) 
#Minnie #kitty #cute #heartbreaker
(Taken with instagram)

Ellers har jeg (endelig) orket å dra på trafikalt, og på mandag spiste vi biff hos Daniel, og tirsdag spiste vi taco hos søster. 

#biff med godguttan <3 ps: lege merke til bordet. (Taken with instagram)

og såå har jeg begynt på antibiotika, og har jobb i helgen.

OG EN STOR TAKK TIL MARIUS SOM KOM INNOM MED JORDBÆR OG BLÅBÆR SLIK AT JEG KUNNE LAGE SMOOTHIE! 
#smoothie #strawberry #blueberry #kiwi
(Taken with instagram) 
Ellers tror jeg ikke det var mer spennende å fortelle.