THE LAZY SONG

Tar livet med ro, idag. Har solt meg litt, dusjet og skal snart spise ute på en resturant. Har dere det bra?

NESSEBAR-TUR
Har vært en tur på nessebar med familien idag. Var koslig, og fikk kjøpt litt av hvert, blandt annet en ny bikini! Nå skal jeg snart en tur på supermarked-butikk og kjøpe noe å spise! Gjort idag?

ENTER NIGHTTar kveld nå, og imorgen skal jeg på aquapark. Har tatt pedikyr idag, og ellers bare spist mat med familien og slappet av. Tenker mye på hvem jeg savner som er hjemme nå/borte på ferie som jeg ikker har sett på lenge. De jeg er avhengig av å kunne kontakte når som helst, og være sammens med. Jaja, nok syting, tar kveld nå. Er forresten herlig at det er mørkt her om kveldene, så jeg får sovnet fort.

 

 

BRYLLUPSBILDE AV PAPPA OG STEMORVar veldig dumt at jeg ikke fikk vært i bryllupet til min egen pappa. Men se så søte!! 

LIFE'S GREAT


Sitter i skrivende stund på verandaen her i Bulgaria. Været er herlig, og har planer om manikyr/pedikyr idag. Har også veldig lyst til å hoppe strekkhopp, men tørr ikke med min 'flaks'..... Nå skal jeg springe ut igjen, livet er herlig!GJETT HVA?Livet er herlig! 

SOLBRENT


Jeg er solbrent i ansiktet, og på skuldrene. Gjett hvem som ikke husket på å bruke solkrem?? Skal snart ut med gjengen for å spise, og se litt i bodene. Sommer er herlig!


PIERCINGEN MIN PÅ HANDEN/ARMEN


/Merke etter plasteret jeg måtte ha/


Der er piercingen. Den er ikke for stor, og heller ikke for liten. Kan ikke bytte den, og har null idè på hvordan jeg skal ta den ut om jeg kommer meg til den delen! Vet faktisk ikke hvorfor jeg (og tanta mi) tok sånn piercing, men det var spontant og spesielt. Hurrraa for en tidligbursdagsgave! Skal legge ut bedre bilder senere, promise! Hva synes dere om den? 

Skal også ta i navelen den 6. Juli, dagen før jeg drar hjem til kalde Harstad. 

UPDATE FROM BULGARIAPå den tiden jeg har vært her til nå, har jeg fått gjort litt av hvert! Blandt annet, så har jeg:
♥ tatt piercing på handa/armen (bilde neste innlegg)
♥blitt solbrent
♥gått glipp av at min far giftet seg
♥kjøpt diverse ting
♥klipt håret
♥badet og mye annet kult! ++

Ellers har jeg ikke så mye å si som er verdt å bli nevnt. Dagen jeg kom hit møtte jeg utrolig nok på Carolie Janet, noe som var tilfeldig. Tenk deg at du ser et kjent fjes, å bare stirrer i øynene på personen i en stund før du innser hvem du ser på? Ehjah.

-Nath


DANZA KUDURO

SOMMER 2011 < Spilleliste med sanger som minner meg om sommer, og som jeg har på hjernen