FRIENDS

Som dere sikkert har lagt merke til, har jeg endret designet på bloggen. Er ikke helt ferdig, skal endre på bildene som er på høyresiden, og kaaaaanskje legge inn en header. I dag har jeg vært på skolen og hatt forberedelsesdag til engelsktentamen som vi skal ha i morgen. Ellers var jeg på et lite ærend i byen som jeg kan skrive mer om senere. Etter det, møtte jeg søster, stesøster og søsteren til stesøsteren min (herregud, nå ble det mye søster her?!) og drakk kaffe. Endte opp hos søster, der jeg har lest smått på bilteorien, og laget mat. Nå har jeg nettopp kommet inn døren, og vi (jeg og kjæresten min) har rengjort bilen innvendig, så nå er vi klar for Tromsøtur imorgen. Har ikke vært i Tromsø på lenge nå, og denne gangen skal vi i konfirmasjonen til verdens søteste, nemlig lillesøsteren til Steffen! Gleder meg til å møte svigerfamilien igjen, den lille stunden vi får! Vi drar hjem på torsdagskvelden siden både jeg og Steffen har jobb i helgen. Men nå skal jeg nyte en kopp kaffe, og se på Friends♥♥♥♥♥♥♥ Har blitt helt hekta, er snart ferdig med s3! Nå ble det nok en gang oversharing, men det gjør ingenting. Skal starte med 30 days challenge imorgen, er dere spente?

#smoothie & #friends ♥#fruitsalad #strawberry #grapes #apple #blueberry #banana

Ja, sunnheta sjøl..

Oversharing

På fredag var jeg og kjæresten hos storesøsteren min, og søster ordna ny frisyre på han. Jeg synes han kledde det kjempegodt, hva synes dere? Ellers fikk vi jo besøk av Ina-Simone og kjæresten hennes, noe som var koselig. Vi slappet av på fredagen da de kom hit såpass sent, og dro ut på lørdagen til Daniel! Det var kjempekoselig, selv om jeg for det meste måtte sitte barnevakt for ett par fulle folk. Etter at Ina-Simone og Bjørni forlot oss på søndagen, tok jeg og kjæresten oss en skikkelig kjærestedag! Vi så Beautiful Creatures, Hansel & Gretel og The place beyond the pines! Den sistnevnte filmen var kjempespesiell, og anbefales å se. Pappa var kjempesnill og kom innom med litt grillmat som jeg ble veeeldiiig glad for! Jeg ♥ grillmat. I dag våknet jeg av skrekken av nok en gang ikke høre den jævla alarmen, men rakk skolen fordi jeg har verdens snilleste kjæreste som gadd å kjøre meg. Der ble jeg møtt med en norsktentamen jeg overhodet ikke var forberedt på, jeg trodde virkelig at vi skulle ha den i morgen.. Jaja. Ellers har jeg vært å trent sammen med kjæresten, jobbet, og en tur hos søster og spise kyllingsalat. Jeg kan spise det like ofte som taco og ikke bli lei, det er så godt. Men nåååå synes jeg det ble en del oversharing, så jeg setter en strek her_. Herregud, jeg har så dårlig humor.... Ha en fin kveld videre folkens!

♥Ina♥#sleeping #cat #cute

 

Vurderer å melde meg på nok en blogg-challenge for å ha noe mer spennende å blogge om... Skal, skal ikke?

Fredag

Denne uken har jeg slappet av med kjæresten. Så tidenes verste film på onsdagen, fy faen! Gard stod i sofaen og hoppa, Steffen holdte på å grise saft overalt og jeg gjemte meg bare under dyna! Ellers så vi Iron man 3 på kino sammens med Gard og Junn! Nå sitter jeg på skolen, og har nettopp tatt beep-testen. Herregud, jeg har en vanvittig dårlig kondis, så nå vet jeg hva jeg skal trene eksta mye på framover! I kveld får vi besøk av Ina-Simone og kjæresten, som skal bo hos oss i helgen. Regner med at det blir koselig, og nå er det en god stund siden hun har vært hos oss siden sist. Jeg kom på at jeg skulle legge ut bilder av leiligheten, så får se om jeg får gjort det i løpet av helgen, om jeg får tid. Tenker å trene hjemme idag, og ordne klart til at vi får besøk. Tror kanskje at jeg kommer til å hive i ett par striper i håret om jeg får tid. Forresten: i går var det 1 år og 4 mnd med kjæresten min. Vi har bodd sammen siden april 2012, og jeg stortrives! Ellers har jeg ikke så alt for mye å dele med dere. Ha en fin helg♥

..Russejenta spanderte #milkshake @junnjohansen ♥♥