En uendelig lang uke

I dag har jeg vært supersprek! Etter å ha sovet godt ut etter en uke som har virket uendelig lang, stod jeg opp med sola i trynet og katten ved siden av meg. Jeg spiste en god frokost, før jeg tok beina fatt og gikk/jogget alene til Gangsåstoppen. Dro til søster etter det og har lest litt på teorien, før jeg og søster gikk en god kveldstur opp til Gangsåstoppen igjen. Nå har jeg nettopp kommet hjem, og skal hive i meg kveldsmat og ta en varm dusj før jeg tar kveld.
#view #Harstad #norway #nordnorge 
"Så... Hva har skjedd ellers Nathalie?" Denne uken har gått til trening, forberedning til prøveeksamen i media og jobb ca hele uken. Fikk en 4/5 på medieoppgaven, så er vel fornøyd. Ellers er jeg helt utslitt og gleder meg til sommerferien. Lurer på om jeg i det hele tatt får noe ferie, om vi ser bort i fra sydenturen med kjæresten min! Har jeg forresten nevnt at jeg har fått enda en jobb? Har tre jobber nå, og går i tillegg på skole. Snakk om å stå på her altså. Men det er kjekt å ha pappa som sjef. Lik mobildata på facebook, så kanskje pappa sponser meg med et sonos-anlegg. HE-HE. Når jeg er på jobb og vasker (jepp, vasker hele dritten, men tjener godt!) så har jeg så høy musikk at det dunker i veggene mens jeg danser bortover gulvet. Sonosgreia er så lett å håndtere at selv en 2åring kan klare å bruke det. Man kobler opp sonos til mobilen (spotify osv) så styrer du høytalerene fra mobilen. Etter at jeg fikk fikset det på min mobil pleier jeg å gå utenfor jobben til pappa å sette på Barbie Girl. Hehe, kjempeartig...........

/Bildet er stjelt fra facebooksiden til Mobildata (hei pappa dette står på ønskelisten min)

 

God kveld, så blogges vi plutselig.

Trening, kaffe og andre ting

Hei igjen! 

Den siste uka har gått til trening hver dag. Har et program + en challenge som jeg gjør hjemme hver dag, og er noen dager på actic. Herregud, det er så godt å trene når man først setter seg inn i det, og man føler seg så mye bedre, og man får sååå god samvittighet for at man dro å trente i stedet for å sitte hjemme og spiste candy/dritmat for kroppens del. Takk gud for at pappa donerte en kaffetrakter til oss. Vi drikker sikkert alt for mye kaffe nå, og vi spiser bokstavelig talt hele tiden. Har gått kveldsturer de tre siste dagene, og humøret mitt blir bare bedre og bedre nå. Solen er tilbake, jeg spiser sunnere, drikker mer vann og koser meg med kjæresten min. Ett stort pluss er også at jeg har fått renere hud!!


Har vært ute å gått tur i 1,5t ilage @steffenp92 & @doomrulz. #eskimo #kaldt #nordnorge #Norway 

Ellers har jeg vært sammen med søster i dag, og vi spiste en god lunsj på city (dette var egentlig min "lørdagskosemat", bare på en fredag. Spiste en god fruktsalat senere for samvittighetens del, da! Hadde jeg sagt til meg selv for ett år siden at jeg kom til å bli sånn, hadde jeg sikkert ledd meg halvt ihjel.

#lunch #chicken #meltdown #chips @jaddajulie#fruitsalad

Fjernet forresten microdermalen min i går. Trist dag, skal jeg si dere. For spesielt interesserte, så ser dere på bildene under hvordan den faktisk så ut, og hvordan den har vært festet under huden min. Ganske spennende, eller hva?

Har tatt ut microdermalen…#microdermal #piercing #krone

 

Drit i at bildene har forskjellige størrelser..... Nåvel, skulle bare oppdatere dere, og meg selv. HA EN FIN HELG, DA!!! 

Removing piercings

I går dro jeg til legen for å få fjernet microdermalen da jeg har fått betennelse, men fikk ikke fjernet microdermalen på grunn av at legen hadde satt av for lite tid (lol, hvorfor fikk jeg regning på over 200,- for ca. 10(!!) minutter...), så fikk en ny time på torsdagmorgenen. Ellers så trente jeg, støvsuget og ryddet i leiligheten og fikset "lillerommet" mitt. Imorgen skal skolen vår til alpinbakken, så jeg blir mest sannsynlig å sitte på ræva da jeg har kjedelige venner som ikke gidder å stå sammen med meg i bakken. Har forresten fjernet tungepiercingen min, siden det skader tenner og hele pakka. Nå ender jeg opp med èn piercing igjen, og den er i navelen. Kanskje like greit egentlig. I dag skal jeg ha hjemmetrening og en gåtur litt ca. 6-tiden sammens med kjæresten min og Gard. I kveld blir det en sunnere variant av taco, og tidlig kveld. Det er så sykt godt å være motviert til å trene. Gleder meg til å se resultater nå, for denne gangen skal jeg kjøre på og fullføre alle målene mine. Ett av de målene er å slå pappa i handbak!! Neida.. Joda.. Herregud. 

Ha en fin dag! 


Motivasjon og andre ting.

Da har en ny uke startet, og dagen har gått til skole, hjem en snartur for å skifte og så dro jeg på en liten treningsøkt sammen med Junn. Nå er det en stund siden jeg kom meg hjem, og har laget allerede meg en kopp med te, og vasket/hengt opp klær og andre kjedelige ting som er nødvendig. Det er så godt å trene, men så vanskelig å få seg til å gjøre det. Dronningen av latskap, hei! Har skrevet ut noen motivasjonsbilder som jeg skal henge opp på lillerommet i leiligheten vår (aka der jeg har sminke og snart klær, et mini-walk-in-closet, om du vil), slik at jeg ser det hver dag og faktisk er godt motivert til å dra ned den korte veien. Har forresten startet med å spille gitar igjen, jeg skjønner ikke koffer jeg sluttet med det! Jeg er nok ingen proff, men jeg synes det er gøy å mestre nye sanger som jeg kanskje har brukt litt tid på, og faktisk klare å gjennomføre de. Synes synd i kjæresten min som sikkert blir å høre mye av den dårlige gitarspillingen min framover, hehe. Neida. Joda. Sangen under har jeg lært meg i dag, såååå flink... (eventuelt alt for lett...)

Hva synes dere om sangen?

Sunday

I går ommøblerte jeg og kjæresten leiligheten vår, da samboeren vår har flyttet ut. Vi var og handlet inn mat og andre nødvendige ting, før vi startet på prosjektet vårt. På kvelden ringte Junn og moren hennes og inviterte oss på middag på Hoelstuen, og da ble vi kjempeglade. Det var koselig, og maten var kjempegod! Når vi kom hjem tok vi fram litt candy, og koste oss med det og big bang theory. I dag våknet vi (jeg) litt tidligere, og har spist noen brødskiver og drukket detox-te. Nå har jeg tatt fram teori-boken til bil, og skal endelig få startet med å pugge litt. Senere blir det hjemmetrening, og så fikse på småting her i hjemmet. Har hatt en herlig helg, enn med dere?♥Wee, er forresten bare 100 dager igjen til kjæresteturen til Sunny beach♥♥

Blondt

Har et lite prosjekt med å bli blond igjen, så var hos frisøren i påskeferien, og stripet det hos søsteren min igår. Det er fremdeles en del farging som gjenstår til jeg får det resultatet jeg ønsker. Tror jeg vil ha no ala bildet under, men får se hva jeg tenker på. Er på skolen nå så gidder ikke å ta bilde av mitt eget hår, får heller "ta det te hælja". 


/tumblr.

Har vært en tung uke, med tanke på at jeg virkelig ikke eier døgnrytme, og det ender med at jeg omtrent halvsover i gjennom hele skoledagen, er trøtt når jeg kommer hjem, for så å være overtrøtt når jeg skal legge meg. Skal begynne å trene for fullt framover (haha, hvor mange ganger sier jeg ikke det?), og prøve å overleve eksamenstidene. Blir så sykt stressa over hele greia, har ikke lyst. Gidder ikke. Orker ikke. Tror jeg bare går å graver meg ned en plass (i senga) for å gå i dvale til det er sommerferie. MEN FOLKENS, det er fredag, jeg har den første jobbfrie helga på en mnd, så nå skal jeg slappe av og bli frisk. Jeg og kjæresten ser på Heroes og Californication for tiden. Nå føler jeg at jeg skriver masse bullshit og ingen bryr seg jajahadebra.

HA EN FIN HELG!