FORANDRING FRYDER

#flower #purple #growing #remember #these ? (Taken with instagram)

I helga la jeg ut bildet om at det begynte å komme blomster utenfor vinduet. Sjekk hva som skjer! Kjære sommer, I can't wait!

VÅR

På lørdagskvelden da jeg tittet ut av vinduet fikk jeg dette fantastiske synet:
Se hva som vokser utenfor vinduet til meg og Steffen!!! sommeren er nær<3<3<3<3 #flower #snow #purple
(Taken with instagram)

Herlig, herlig! Farvel snø og kulde, hei sommer og varme♥

INSTA

#me #school #cool #chilling #bored
(Taken with instagram)
#going #to #work #saturday #sunglasses
(Taken with instagram)
#day #saved #ice #coffee #icecoffee #tired #yum (Taken with instagram)
#new #shoes #converse #blue #white #love
(Taken with instagram)
#sun #sunglasses #chill #bored #sollia
(Taken with instagram)

escvinn2sg
Stikkord:

PUSISe så skjønn! Den får Steffen og jeg i juni. Gledes!!

I HATE MONDAYS


/Foto Martin Lind Redigering meg.

Helgen har vært kjempefin, og nå har kjæresten fått ca. alt på plass på hybelen sin. Det er herlig å ha kjæresten i samme by, så vi slipper å reise så mye. I morges brukte jeg ca. 30 min på å få greid håret, ettersom jeg ikke hadde balsam i håret da jeg dusjet i går. "Fuck livet" var den første tanken jeg hadde da jeg så meg selv i speilet. Nå sitter klassen og jobber med logo, og ser på saken om ABB på "storskjerm". Etter skolen skal jeg opp til Marius.

Blablabla, så interessant.who cares. 

JOBB

God morgen. Nå holder jeg på å fikse meg, før jeg lager meg frokost. Har jobb idag, og kjæresten er dradd til Tromsø for å hente noen ting. Ellers blir det en veldig rolig kveld. Har startet med sesong 6 av Skins (E-N-D-E-L-I-G!!!) da Steffen var på jobb. Problemet var at jeg var så trøtt, og sovnet av. Jeg og Martin var i studio igår, og tok noen bilder. Her er ett av de. Oh God, for et rotete innlegg dette ble, men sånn kan det bli når man bare.... har lite å skrive om. Ha en fin lørdag, da!

/Martin, uredigert.

SMOKIN'


/Foto og redigering Marte Henriksen

RØYKREKLAME FRA 60-TALLET
Holder på å lage en reklameplakat fra 60-tallet, og ellers lager jeg en logo til "Egypt travels". Så skal hele skolen til Sollia på tirsdag, å jeg gleder meg! Har ikke vært der i denne sesongen, så blir spennende om jeg får til å stå på slalom eller ikke. (Kanskje jeg får lånt meg et brett?) Ellers holder klassen på å leke at de ikke kan gå på gulvet fordi det er lava der, så de klatrer på pultene og stolene. Haha, virker som om jeg er i barnehagen! 

PS: Nei, jeg røyker ikke. 
PS2: SOMMERFERIE om 69 dager!

DID YOU KNOW?...


Mario, of Super Mario Bros. fame, appeared in the 1981 arcade game, Donkey Kong. His original name was Jumpman, but was changed to Mario to honor the Nintendo of America's landlord, Mario Segali.

CUTEST EVER


Serriøst. Når jeg blir gammel, er jeg sikker på at jeg kommer til å bli en kattedame typ kose og fòre alle sammen. Ferier sikkert bursdagen til alle og har en historie med enhver og husker alt! Bare vent. Skal hvertfall ha èn (to....tre...) katt(er), maine coon. Har faktisk en selv, men jeg bor ikke med den lengere. Savner han utrolig mye. SÅ kosen og han er nok min aller beste venn i hele verden. Min kjære Lurven. Sløve, tjukke faen.