Motivasjon
Regner med at det ikke bare er jeg som sliter med motivasjon, så lagde tre kollasjer av bilder jeg har funnet på tumblr! I dag blir det hjemmetrening, og i morgen regner jeg med å ta meg en tur til actic. Har begynt å spise masse frukt i den siste tiden, og har fått skikkelig dilla på mango! 

Q: Likte dere kollasjene? Skal jeg lage flere?
Q: Trener noen av dere? 

Bildedryss / Follow you to the red oak tree


Et lite bildedryss, og bildene er hentet fra instagrammen min. Jeg har blogget lite i den siste tiden, siden jeg har hatt en del å gjøre. Har jobbet hver helg denne mnd, og skal jobbe de to siste (penger♥) i tillegg til at jeg går på skole, da vi har fått to-tre oppgaver som må bli ferdig. Snart påskeferie, folkens, det skal bli herlig.

#twins #boys #blue & #greenTok med Minnie ut for første gang ved nyleiligheta. Ho skjønte ingenting å klatra opp på mæ og klamra sæ fast i mæ.Sunnheta sjøl. #caprisonne #popcorn#caviar #nailpolish #art #colors #nail #love#girlfriend #boyfriend #love @steffenp92#roadtrip to #sortland w/ @steffenp92 @doomrulz +1 randomStrømmen er borte. Kaldt og mørkt, men har kjæresten min her ♥#my #pretty #bigsister #loveyou#cozy #eating #vegetables #with my #boyfriend @steffenp92todays lunch.Mange som e på skola.Kjæresten min e verdens beste! Kommer hjem fra jobb med tente lys, morgenkåpe og tøfla lagt fram, roseblad overalt, ost og kjeks, rød- og hvitvin og en god film! Ah, æ elske dæ Steffenmin ♥#kitten #minnie

Hot chocolate

I går prøvde jeg noe kjempekult! Var på rema og kjøpte kakao som varmer seg selv, og et stort pluss er at den smaker kjempegodt! Sikkert god å ha med seg på turer når man ikke orker å drasse med seg termos etc! Måtte få kjæresten min til å dra tilbake på butikken å kjøpe en til som jeg kunne ta med meg på skolen idag. Har vært å trent sammen med Junn i dag, og så laget vi havregryn-pannekaker og lagde smoothie! Utrolig godt, og sunt! Kan legge ut den lette oppskriften senere, om dere vil. Ellers får jeg og Steffen besøk i dag av Gard som har bursdag, og skal spise taco. Ha en fin kveld videre ♥
#hot #chocolate #yum #hot #booster #varmer #seg #selv #awesome

Oppskrift på wok m/cremè fraiche!

Dette er noe jeg og kjæresten lager en del av, fant oppskriften på en blogg for lenge siden (husker ikke hvordan blogg, og finner den ikke på google..), som falt godt i smak! Den er kjempegod, og her kan man bruke de grønnsakene man selv liker! 

Ingredienser: 
Her må dere selv velge mengden, ut i fra hvor mange dere er.
♥ Kyllingfilèt
♥ Forskjellige grønnsaker! Her kan du bruke det du selv liker. Vi brukte løk, brokkoli, paprika, vannkastanje, babymais, squash og sukkererter!
♥ Cremè fraiche.
♥ Krydder, Her kan du velge mellom det du selv liker. Vi brukte cajune, salt og biffkrydder! 
♥ Pasta. Vi liker best tagliatellepasta.
♥ Hvitløksbaguetter.
♥ Pesto. Vi varierer mellom grønn og rød pesto. 


♥1.Start ovnen (til hvitløksbaguetter), og sett vann på kok til pastaen.  


♥2. Brun kyllingen på begge sider, så kutter du kyllingfilèen i passelige biter. Så steker du ferdig kyllingen til den er gylden. Krydre med hva enn du liker. Ta kyllingen i en bolle når det er ferdigstekt.

♥3. Kutt opp grønnsaker.


♥4. Sett inn hvitløksbaguettene i ovnen når den er varm. Når vannet koker, så legger du i pastaen. Stek grønnsakene til de er slik som du ønsker. Vi bruker ca. 3-4 minutter når grønnsakene er fersk. Om du bruker ferdigposer med grønnsaker så stek de etter tiden som står anvist på posen. Når det er ferdig blander du kyllingen inn, og har i cremè fraichen, og blander godt. Krydre etter smak og behag!


♥5. Stek grønnsakene til de er slik som du ønsker. Vi bruker ca. 3-4 minutter når grønnsakene er fersk. Om du bruker ferdigposer med grønnsaker så stek de etter tiden som står anvist på posen. Når det er ferdig blander du kyllingen inn, og har i cremè fraichen, og blander godt. Krydre etter smak og behag! La wokken koke i noen få minutter til cremè fraichen har fått farge. Sil pastaen når den er ferdig, og ta ut baguettene når de også er ferdige!

 
♥6. Bon appetit! 


 

Noen som blir å prøve ut oppskriften/allerede har prøvd? 
♥ Skal jeg legge ut flere oppskrifter?  

Min humor

På lørdag begynte vi på jobb halv 5, og jobbet helt til 03.40, så etter 11 timer med servering kunne føtterne mine ha drept meg. Jeg lover dere, jeg klarte såvidt å gå til bilen da vi ble hentet og skulle dra hjem! Da kan dere gjette at det ble ingen trening i går, så det tar vi igjen i dag etter skolen. Etter trening skal jeg hjelpe Junn med russeklærne sine, og slappe av.  Har vært en grei start på uken til nå, etter battery og iskaffe ble inntatt, og så på bildene som er under her! Min humor, herregud. 
@junnjohansen ♥
Skal forresten legge ut enda ett innlegg som serier som jeg anbefaler, samt en IMDB-link slik at dere kan se score og lese om serien. Er dere interesserte?

//Bildene er hentet fra Absurdgalleriet på facebook HER!! 

 

Ha en fin mandag, folkens! ♥

Training & working

Nå er vi akkurat ferdige å trene, og fyyy så godt det var! I morgen drar vi igjen, godt å endelig ha en treningsbuddy. Nå blir det trening så ofte som vi har tid til framover, og satser på at vi når målene våre. Har fått nye treningssko, se så fin! De var utrolig behagelig å ha på seg. Nå må vi ordne oss til jobb, har 9,5 timer med jobb foran oss, gjett hvem som kommer til å være død i natt? Forresten, i dag har Steffen og jeg vært sammen i 14 mnd♥ Ha en fin helg alle sammen! 


Vinterferie ~ update

Hva har jeg gjort i vinterferien? Jeg har sett ferdig sesong 1 av once upon a time, begge sesongene av Impractical jokers og er helt ferdig med Gossip girl. What to do with my life now?? Forrige helg dro vi (jeg, Steffen og Daniel) på spontantur til Tromsø/Storsteinnes for å overraske familie og bare dra bort fra Harstad en liten stund. Ellers har jeg prestert å bli forkjølet, hatt besøk av pappa m/fam, tannlege og slappet helt av. I går lagde jeg og Junn en herlig middag, er enda mett! I dag skal jeg jobbe i et bryllup fra 17.00-02.30, men aller først skal jeg trene sammens med Junn! Blir godt å komme seg i rutine igjen, og det er jo bare 136 dager til jeg og kjæresten drar på kjærestetur til Sunny beach. Viktig og komme seg litt i form og få bort litt fett her og der. 


#yoghurt #heaven Spontantur te Tromsø/storsteinnes i helga!! :) @steffenp92 @paapasmurf
 #gossipgirl #cuddle #kitten 
#making #food #with @junnjohansen ♥

♥ Hva har dere gjort i ferien?