PAGE 88 OF 366

I den siste tiden har jeg hatt en del søvnproblemer. Det vil si at jeg har våknet hver natt i den siste tiden, opp til flere ganger. Jeg kan ligge veldig lenge å vri meg før jeg sovner av igjen. Når alarmen går og jeg skal stå opp, er det ufattelig vanskelig å forlate sengen. Dette påvirker humøret mitt veldig mye, da jeg ikke får sovet ordentlig. Det er greit å kunne våkne, for så å vite at man kan sove lenger, men alle kan også være enig i teksten i bildet under. Det er også noe som irriterer meg. Luksusproblemer. Dritt. Nå ser jeg bare frem til helgen.

485384_327807300610979_142756195782758_942345_786875010_n_large
/weheartit

 

PAGE 86 OF 366

Helgen ble tilbringt på Breistrand med Steffen, Marte og Martin. Har hatt en fin helg. Vet ikke helt hva jeg skal skrive, så får se til uken om det blir noe nyttig å skrive her. Steffen er forresten en flink blogger, hæ?

Vant forresten en konkurranse hos Oda, det var gøy! :-)

I "heart" U

Hei kjære. Nu har æ både facerape'a og kvittrerape'a dæ, så det sku jo bare mangle at æ kjøre på med en bloggrape også. Og når du først forlate pc'n din, heilt åpen og klar for litt tull, klare æ ikke dy mæ. Men æ e langt ifra kreativ så har ikke peiling på ka æ ska formidle til bloggverden da, men litt tekst må jo ett blogginnlegg ha, så da får æ bære peise på å håpe på det beste. 

Kan skriv om helga da, den tilbringe vi på Breistrand. En øde plass, veldig øde, men koslig plass. Selv om man får god trim av å spreng te naboen førr å lån sukker, e det veldig stille her. Det e alltid litt godt å stekk en stund i fra bråk og slikt i byan. Og et supergodt selskap hjelpe også veldig på. Masse godta, burn, singstar/andre spill, god mat, ei kosen kvit-katt og verdens beste kjæreste! Storkose mæ iallefall! 
Tja, vart nu litt tekst til slutt da.  Avslutte med å klaske inn et bilde, fordi et innlegg uten bilda syns iallefall æ e litt kjedelig. 


Verdens peneste :-) <3

Men nu stekk æ å prøve å få Nathalie til å synge litt singstar. Ho e så flink å synge altså. Så hadebjaaa og ha en fin kveld videre.

-Seep  

PAGE 77 OF 366


Oh well.

FUCK IT - 1 OG 2

Jeg har bestemt meg for å blogge om ting som jeg har gjort som har vært veldig "spontan" eller noe som virkelig ikke er likt meg på noen måte. Sånne øyeblikk da man bare tenker "fuck it", om dere skjønner!

Da starter vi med sommeren 2011, da jeg var i Sunny Beach med den ene delen av familien. Jeg og tante hadde sett en dame med sånn type piercing (micro dermal) tidligere den dagen, og vi vurderte å ta det. Senere på kvelden/natten endte vi opp med å ta en hver. Hun på armen, og jeg ved håndleddet. Du kan ta denne type piercing hvor du vil på kroppen, men vær nå forsiktig med klærne, slik at du ikke river den ut. Jeg trodde at jeg kom til å miste den tidligere, men jeg har vært ganske forsiktig, og det er unormalt til å være meg. Gjort er gjort, gidder ikke å ta den ut. Bedre med den, enn et stygt arr på armen.


Og i dag har jeg gjort dette↓

Dette har vært noe jeg har vurdert i en stund, og igår var jeg på besøk hos Cecilie, og hun tok det på seg selv, og var på tur til å gå løs på meg. Jeg, som mine venner vet, er ufattelig ubesluttsom, så jeg klarer aldri å bestemme meg for hva jeg vil. I dag var jeg hos frisøren for å stusse de slitte tuppene mine etter all farging og bleiking den siste måneden, da jeg så en liten jente som gjorde akkurat dette. Hun var vel ca. 10 år kan jeg tenke meg (?). 

Hvertfall! Det vokser jo ut igjen, og man lever bare èn gang. Jeg sverger på at jeg holdte på å gråte når frisøren tok fram barbermaskinen for å gjøre det... Whatever, gjort er gjort. Noen liker det, andre hater det. Noe annet spontant jeg har gjort med håret var å farge det rødt i november. Fy fader, altså! Da så det slik ut ↓


Kommer ikke på noe annet for øyeblikket. Har ikke noe annet spesielt å oppdatere dere med for tiden heller. Skole, skole, skole og jobb. Litt Steffen innimellom også! Gleder meg til han skal flytte til Harstad!♥

Kos dere videre. 

PAGE 73 OF 366

Kort oppsummering for de som bryr seg. 
Jeg tilbringte ferien med kjæresten på hytta, og siste helgen i Tromsø. Jeg kunne egentlig ikke hatt en mer avslappende ferie, ettersom vi sov nesten hele tiden, og var få ganger utenfor hyttedøren. Da gikk det i aking, gå på ski, et misslykket forsøk på å lage snøhule og andre vintergreier. Ellers har jeg latt håret mitt gjennomgå en kraftig endring i håp om å få vekk rødskjæret som jeg klarte fint. Problemet ble jo at det endte opp svart, og det var det jeg minst ønsket. Nå har jeg sånn typ fjortiss-som-bleiker-håret-for-første-gang-isj, og det er mange spesielle farger å hente der. Er jo blitt et fargekart. Tørt, slitt fargeklatthår. På den lyse siden syntes pappa at det var kult. FUCK-MY-LIFE.

/Meg og kjæresten på shopping i Tromsø.

Jaja, det var den lange tiden med sparing av hår. At man aldri lærer?  

PAGE 63 OF 366Siden jeg ikke har noe å gjøre på skolen akkurat nå, tar jeg meg friheten til å oppdatere bloggen selv om jeg ikke har noe interessant å si. Leverte innleveringen til PTF for nesten 2 timer siden, og venter bare på at klokken skal bli halv 3 slik at jeg kan dra å være med kjæresten. Fra og med i morgen etter klokken halv 5 tar jeg vinterferie i en uke, siden jeg har jobb. Drar til Tromsø med Steffen på søndag, og en gang til uken drar vi til Storsteinnes igjen. Ganske interessant, ikke sant? Men nå skal jeg starte å pakke slit at jeg rekker bussen til sentrum, for så å drege med meg Steffen hjem. Lenge leve latskapen! Ha en god vinterferie, da!