Hurtigruten-Tromsø

Nå sitter jeg på hurtigruta å venter på å komme fram. Stod opp halv 7 imorges for å rekke å ordne meg litt, og for å rekke å gå til byen. I Tromsø skal vi på fylkesmessa for ungdomsbedrifter. Det blir spennende å se om vi blir å vinne noe i det hele tatt, og om det blir masse folk der. Ellers har jeg hatt en fin helg. Jobbet på fredagen til 00.00, og har hatt frresten av helgen. Var på cafè med Junn og Daniel på lørdag, og så dro vi hjem for å fikse hyller/veggord++. Hadde en fin kveld med taco, oreokake og øl/vin. Søndagen var det sløvedag, og gjett om jeg trengte det!

Stikkord:

WHAT IS LOVE
BILDEKOLLASJE: HEMMELIGHETER

Nå er bildekollasjen med hemmeligheter ferdig, og nå lurer jeg på hva dere synes. Takk for fine innspill, både på blogg og tumblr! Er dette noe jeg burde fortsette med? 

KATTEN HAR LØPETID

Vi har kommet oss godt på plass i leiligheten. Helgen som var gikk til jobb og avslappning. Søndagen dro jeg og kjæresten til gammelhybelen og tok siste rest av småting og vasket opp. Det eneste som mangler her i leiligheten er småting som at vi må ordne nye gardinstenger og gardiner, speil til gangen og andre småting som man ellers trenger når jeg får lønn på fredag! Vi har satt opp postkasse i dag, og har fått in tv-kanaler. Vi hadde ikke tv-kanaler i gammelhybelen, selvom vi betalte for det.... Jaja, vi overlevde fint! Skal legge ut bilder senere, ligger i senga og slapper av mens gutta sitter i stua og spiller. Ellers er jeg ferdig med bildekollasjene, men jeg var opptatt på mandag og i går sovnet jeg av i noen timer etter middagen jeg og kjæresten lagde. Kjempegod wok med kyllingfilèt! Kan legge ut oppskriften av den neste gang vi skal lage det, kan godt hende vi blir å spise det i dag!

//arkivbilde

Minniemor fylte 1 år i går, og har nettopp fått løpetid. Morsomt å se på at hun skyter rumpen opp og bare "ta mæ bakfra", haha. Nei herregud, stakkars katt. Hun mjauer og skjønner ikke helt hva som skjer med kroppen sin, og har det nok ikke så godt! Dere aner ikke hvor mye Steffen har bannet seg over bråkingen hennes, det er spesielt irriterende når vi skal sove. I morgen skal Steffen dra å få henne sterilisert, blir spennende å se hvordan oppførsel hun får etter det. Når vi gjorde det med Lurven, katten jeg hadde før, så var han plutselig kattunge i hodet sitt, og herjet hele tiden! 

♥Spent på å se bilder av leiligheten?


 

SISTE SJANGSE

Dette er siste sjangse på å kommentere. Har fått mange gode innspill på tumblr'en min her!
Klokken 20.00
stopper jeg kommentarer og prøver så godt som jeg kan med å bli ferdig med bildekollasjen ikveld slik at jeg kan publisere den senere i kveld eller i morgen. 

//http://norske-hemmeligheter.blogspot.no/  

Jeg vil lage ett innlegg SOM LIGNER PÅ DETTE, men da trenger jeg hjelp fra dere. Jeg vet at det kan være vanskelig å fortelle andre om ting du ikke er så stolt av, eller om det er noe man vil skryte om, men ikke vil virke slik og slik. Kanskje man ikke føler at man har noen til å stole på, eller er redd for at andre skal misforstå? Det er uansett godt å få ut ting på en eller annen måte, uansett hvilken. Alt fra fylleprat, snakke med helsesøster eller skrive det ned og gjemme det bort. Er dette interessant? Legg igjen en anonym kommentar om dere ikke vil at andre skal vite hva dere's hemmelighet er, så skal jeg få lagt den ut ved slutten av uka. Hadde vært kult, synes ikke dere? Er også veldig inspirert av denne siden. Edit: Dere kan også sende inn anonyme hemmeligheter/spm på tumblr'en min, der ikke IP vises.

 

  

"TAKE A SEAT AND MAKE A FRIEND"Ta på fullscreen og 1080P, å se på denne. Kreativ måte å bli kjent med fremmede på.

SAMBOERINNLEGGET DEL 1

Nå har jeg endelig blitt ferdig med det «store» samboer-innlegget mitt som jeg begynte på i november i fjor, men ikke gadd å gjøre ferdig. Del to kommer når vi har bodd en stund sammen med Daniel.  

Nå har vi vært sammen i over 13 måneder, og bodd sammen i 10 måneder. Tiden har gått utrolig fort, husker godt første gang vi møttes, første gang jeg var på besøk, første nyttårsaften og da vi ble sammen. Vi har det kjempebra sammen, og jeg er så utrolig takknemlig for at det ble oss. Det å få muligheten til å bo sammen med han, er jeg også takknemlig for. 16 år var jeg, og ut i det store, skumle voksenlivet med kjæresten min. Det er godt å bo sammen med noen du er glad i, som er glad i deg også. 


Det er mange som sier at forhold er annerledes fra det øyeblikket da man flytter inn. Mye småkrangling, misforståelser, alene-tid og man må tilvenne seg med kjærestens behov og vaner. 
Det har gått bra til nå, og det har vært lite med krangling. Forholdet har blitt mye sterkere, og jeg merker jo at begge har utviklet seg, vi har begge blitt mer voksen. Vi har bodd på en veldig liten hybel siden april i fjor, der vi har soverom og stue i ett. Liten plass der det fort blir rotete, som er veldig umotiverende. Nå har vi jo fått oss ei større leilighet der vi skal flytte inn med Daniel, som er en av våre beste kompiser. Vi har også Minnie, katten vår som får oss til å smile av de rare tingene hun gjør. Noe av det viktigste er å prate sammen for å unngå misforståelser og småkrangling. Ta vare på hverandre. Om man er sur/sliten/lei en dag, så sier man i fra. Man trenger ikke å være oppå hverandre hele tiden, da kan man bli lei. Vi pleier å sitte hver for oss å gjøre ting vi liker. Steffen spiller, og jeg leser blogger, sjekker twitter osv. Vi begge jobber, så vi er ikke alltid på hybelen sammen. Siden jeg går på skole, så ser vi hverandre for det meste på kveldstid da begge er slitene og helst bare vil slappe av. Da er det godt å pakke seg godt under dyna med god mat og film. Vi pleier også å dra å trene sammen. Det er greit, selvom vi ikke gjør de samme øvelsene (riktig nok har jeg trent for det meste hjemme i den siste tiden). Men dette blir ingen problem når vi har kommet oss til nyleiligheten, for den ligger omtrent i sentrum. Herregud, jeg gleder meg!!
 

Økonomien er nok til at vi ihvertfall overlever. Steffen jobber, og jeg har to ekstrajobber (fikk nettopp en ny jobb, har jeg forresten nevnt det?). Vi handlet mye "på dagen" før, men nå storhandler vi å fyller hele fryseskapet med mat. Det hender jo også at en og annen gang drar vi ut for å kjøpe brød og pålegg, eller snacks og Steffen's daglige Battery. Det å gjøre ting sammen er også viktig. Se filmer/tv-serier som faller i smak hos begge (hos oss er det ikke et stort problem, vi liker stort sett det samme), lage mat sammen, gjøre husarbeid sammen, trene og masse småting. Behøver ikke være store greiene. Vi dro ofte på kino før, men har blitt lite av det i det siste. Vi er også veldig mye hos storesøsteren min, så kveldene har gått mest hos henne.  "Hjemmeoppgavene" gjør vi begge. Vi deler på å vaske klær, henge opp og legge på plass. Det er dritkjedelig, men er nødvendig. Vi støvsuger og vasker som oftest når det trengs, og Steffen tar ca. alltid oppvasken. Grunnen til det er at når jeg gjør det er det mer skittent enn rent, heheh gjett om han er lei av oppvask...  Ellers er det ingenting jeg kommer på i skrivende stund som er et problem, og kommer ikke på noe annet som er superviktig å vite.

 Ordet «hjem» har fått en ny betydning for min del♥

Er det noe du lurer på?


 

Nevner igjen:

Jeg har tenkt på en ting. Jeg vil lage ett innlegg SOM LIGNER PÅ DETTE, men da trenger jeg hjelp fra dere. Jeg vet at det kan være vanskelig å fortelle andre om ting du ikke er så stolt av, eller om det er noe man vil skryte om, men ikke vil virke slik og slik. Kanskje man ikke føler at man har noen til å stole på, eller er redd for at andre skal misforstå? Det er uansett godt å få ut ting på en eller annen måte, uansett hvilken. Alt fra fylleprat, snakke med helsesøster eller skrive det ned og gjemme det bort. Er dette interessant? Legg igjen en anonym kommentar om dere ikke vil at andre skal vite hva dere's hemmelighet er, så skal jeg få lagt den ut ved slutten av uka. Hadde vært kult, synes ikke dere? Er også veldig inspirert av denne siden. Edit: Dere kan også sende inn anonyme hemmeligheter/spm på tumblr'en min, der ikke IP vises.

  

 

VOKSENLIVET

I dag har vi vært innom leiligheten med masse esker og søppelsekker med klær, håndduker, sengeklær og slike ting. Nå tar den flinke kjæresten min oppvasken (og samtidig sverger på at dette er siste gang han gjør dette, skjønner han godt), og jeg har ryddet litt på hybelen og har skiftet på kattedoen. Sitter å pusler litt med HTML-koder, og prøver å finne ut av hvordan jeg kan få bloggen slik som jeg vil ha den. Har dere noen tips til hva jeg kan forbedre med bloggen?? Ellers har jeg fått lønning i dag, der det meste allerede er brukt på ting vi trenger som shampoo osv. Voksenlivet vet dere. Men jeg klager ikke! Har det utrolig bra med kjæresten min, og føler meg såå heldig som kan bo sammen med han!
 
//kommer aldri i livet til å bli lei av dette bildet.


Nevner igjen:

Jeg har tenkt på en ting. Jeg vil lage ett innlegg SOM LIGNER PÅ DETTE, men da trenger jeg hjelp fra dere. Jeg vet at det kan være vanskelig å fortelle andre om ting du ikke er så stolt av, eller om det er noe man vil skryte om, men ikke vil virke slik og slik. Kanskje man ikke føler at man har noen til å stole på, eller er redd for at andre skal misforstå? Det er uansett godt å få ut ting på en eller annen måte, uansett hvilken. Alt fra fylleprat, snakke med helsesøster eller skrive det ned og gjemme det bort. Er dette interessant? Legg igjen en anonym kommentar om dere ikke vil at andre skal vite hva dere's hemmelighet er, så skal jeg få lagt den ut ved slutten av uka. Hadde vært kult, synes ikke dere? Er også veldig inspirert av denne siden. Edit: Dere kan også sende inn anonyme hemmeligheter/spm på tumblr'en min, der ikke IP vises.

  

TEN "FUN" FACTS ABOUT ME +++

♥ Jeg har blogget siden 2008
♥ Har gått i korps, på fotball og på dans. Savner å danse.
♥ Jeg er utrooolig glad i smoothie, men har aldri ork til å lage det.
♥ Når jeg begynner å hikke, kan det vare opp til 30 min, om ikke mer.. 
♥ Jeg HATER føtter. Takler ikke at noen rører mine, og takler ikke å røre andre sine. 
♥ Har en microdermal på hånden min som jeg tok i syden.... Har også hull i navelen og i tunga!  
♥ Jeg spiser kun leverpostei om boksen akkurat har blitt åpnet. Takler ikke å spise den etter 1 time eller mer. 
♥ Snakker i søvne. Masse usaklige og syke ting. Tok opp en gang, og da sa jeg "se han lille gutten der, ser du han??" osv.
♥ Har hatt froskedilla siden barneskolen, men er ikke like "ille" nå lenger. Dere aner ikke hvor mange frosketing jeg har. Magneter, pynt ogsåvidere.
♥ Jeg har snart bodd med kjæresten min i ett år! Samboerinnlegget kommer i løpet av denne uken, I promise!♥

//Skrevet med hjelp av kjæresten min.

 Noe du ikke visste?Jeg har tenkt på en ting. Jeg vil lage ett innlegg SOM LIGNER PÅ DETTE, men da trenger jeg hjelp fra dere. Jeg vet at det kan være vanskelig å fortelle andre om ting du ikke er så stolt av, eller om det er noe man vil skryte om, men ikke vil virke slik og slik. Kanskje man ikke føler at man har noen til å stole på, eller er redd for at andre skal misforstå? Det er uansett godt å få ut ting på en eller annen måte, uansett hvilken. Alt fra fylleprat, snakke med helsesøster eller skrive det ned og gjemme det bort. Er dette interessant? Legg igjen en anonym kommentar om dere ikke vil at andre skal vite hva dere's hemmelighet er, så skal jeg få lagt den ut ved slutten av uka. Hadde vært kult, synes ikke dere? Er også veldig inspirert av denne siden.

 

SLITEN KRIGER

I denne uken har jeg vært på utplassering på Mediateam Reklame. Har vært greit, og trives med å leke mediagrafiker. Har enda en uke igjen, ser fram til det! Har også vært på jobb i hele helgen, så er egentlig ganske sliten. Nå har jeg planer om å pakke tingene som er på kjøkkenet, før jeg får ro i kropp og sjel. Vi har fått nøklene til den nye leiligheten og har skrevet leiekontrakt, så denne uken kommer til å være stressende siden vi skal være ute av hybelen før den 12. feb. 

Sov også over hos søsteren min fra fredag-lørdag, og vi bruker mesteparten av tiden vår på å sitte på kjøkkenet. Man vet man er for sløv til å gå til stuen når man legger seg på kjøkkenbenken... 

Sløvings. (ved grønnebakkan)
Pakkepakkepakkeee
Kan ikke åpne vinduet :( #snow #everywhere
 
Og man blir sååå demotivert når man våkner til at vinduet ikke går ann å åpne, følte ingen ork for å måkke snø rett før jeg skulle på jobb i dag. HAR JEG FORRESTEN NEVNT HVOR MYE JEG GLEDER MEG TIL Å HA KOMMET PÅ PLASS ELLER???

Jeg har mye forskjellig å blogge om, og motivasjonen kommer snikende innpå nå. Fra og med neste uke, folkens!! om dere har noe dere lurer på, så fyr løs