PAGE 59 OF 366

Her om dagen bestemte jeg meg for å slette bloggen siden jeg blogger så sjeldent, men innså etter en stund at jeg kom til å angre. Så jeg satt meg ned og slettet nesten alle innleggene mine, sånn bortsett fra november-til dags dato. Dere kan tro det var mange innlegg!!! Har bestemt meg for at mer skal vekk, og skal fikse bittelitt på designet og få ny header før jeg begynner med blogging for fullt. I mellomtiden kan jeg oppdatere dere på mitt fantastiske A4-liv. Tror nesten bare at vi hopper til fredagen som var, jeg! Det er jo trossalt der all spenningen starter. 

Jeg satt meg på hurtigbåten til Tromsø (sjokkert nå?) for å møte min kjære. Med meg på reisen hadde jeg en bag med klær, en iste og sjokolade-egg. Lol, så fjortiss. Da jeg endelig kom fram og møtte Steffen ventet nok en reise, men denne gang med buss til Storsteinnes, der moren min bor, og hvor vi også overnattet i helgen. Til min fulle forskrekkelse så stod det en kjøttspisende plante i vinduskarmen hos mamma. Jeg var brennsikker på at den kom til å spise meg opp der jeg satt. Fysj, så stygg den var :-(
Jeg fikk også møte pusikatten min, Lurven. Okeida, han er feit. Og lat. Kunne like gjerne kalt han for Pusur. Se da, SEE!!
I den andre stolen satt forresten Steffen, den sløve ungen. Herrefred altså. 

Vi var også hos noen venner av meg på lørdagskvelden, og wips! Så var klokken plutselig blitt halv 5! Spilling av dart, Alias og sløving++ tar ikke akkurat lite tid heller da... Når man er 7 personer.... Nei, vent! Vi var forresten 8 "personer" om vi teller med den søte selen. Se så skjønn den var! 

Vi måtte også ta bilde av oss for å opprette en "tradisjon" fra sist vi var hos mamma sammen i januar. Er vi ikke kule?

Nå sitter jeg hos Marius, og venter på at han og Vilde skal komme opp. Jeg og Marius har spist en saftig og god baconburger, og jeg er stappmett. Ellers har jeg hentet en pakke på posten i dag, klarer dere å gjette innholdet? Hint: den er fra Danmark.

Sånn! Et litt mer detaljert innlegg fra min side. Kanskje litt for mye crap? Whatever. Hadde hvertfall en hyggelig helg, kort sagt. Hvordan var helgen din?

DRIVE BY


Er superteit å få superdilla på en sang da drittpcen min ikke spiller av lyd........ Les lengre ned...

Sitter godt parkert i en leilighet i Tromsø, der jeg har vært siden torsdagen. Naturligvis, så er jeg da verdens beste blogger, så dette vet dere jo fra før av. Not. Wow, så kul jeg er!!!! Neida. Joda. Jeg og Steffen, altså vi, har akkurat spist opp vårrullene, og sitter på hver vår pc og er usosial med hverandre. What the fuck liksom. Ellers har jeg hatt en flott tur, og har kjøpt meg ett par nyyydelige sko, som for meg er ganske spesielt ettersom jeg sikkert blir å snuble for hvert andre skritt jeg tar.
Men hva kan man gjøre... Gleder meg overhodet ikke til i morgen, ettersom at jeg skal hjem igjen. Men et høydepunkt er å få vært litt sammen med Marius, som et plaster på såret. Det skjer forresten mye spennede framover, ting som at jeg skal farge håret igjen, ta klassebilde, og jeg skal jobbe i ett for å bli ferdig med filmprosjekt og PTF oppgaven min så fort som overhodet mulig. Det er ikke mange dagene til deadlinen, da jeg vil helst få en bedre karakter enn sist ptf-oppgave (som var en 4'er!!). Jeg vet jeg kan bedre. Og det er ikke alt, men resten tar vi en annen gang. 

I tillegg var jeg så uheldig at jeg klarte å knekke "jack'en" inne i pcen min, slik at jeg verken kan høre musikk, eller bli ferdig med filmprosjektet ettersom jeg trenger lyd til det også. Pcen er så teit og dum at den registrer et headset i pcen, da det naturligvis bare er en knekt del av "jacken" som sitter fast. Faen da!! Nå MÅ jeg opp til It-avdelingen. Dritt.
 
Nei, nå skal jeg være kreativ å få Steffen til å slutte å være oppslukt av Facebook, å få han til å finne en film som jeg kan se. Snakkes helt sikkert en annen gang!

PAGE 33 OF 366

I natt sov jeg -igjen- over i Dalsletta. I morges da jeg var på tur til bussen, gikk jeg sammen med Martin da vi så bussen kjøre fra oss da vi rundet svingen. Vi bestemte ossfor at om vi ikke skulle komme for sent, måtte vi gå til Seljestad for å ta buss. Når vi var kommet halvveis ned den mørke skogen, som skulle være "snarveien", klarte jeg å ramle på "ræv", noe som var vondt OG kaldt. Ja, du leste riktig. Kaldt og vondt på samme tid!! Det var faktisk så kaldt, at jeg vurderte om jeg skulle legge meg i fosterstilling og be til Gud om at han kunne få meg på skolen, raskt og litt varmere. Neida, jeg er ikke kristen, selvom jeg er konfimert i kirken.

/google, illustrerer meg i morges. 

Da vi endelig kom ned til buss-stoppet, var jeg glad for at vår lange ferde var over, slik at jeg kunne komme trygt til skolepulten, og ha stirrekonkurranse med klokken. Nå gleder jeg meg til at den lange skoledagen skal bli ferdig, slik at jeg kan dra hjem å spise. Evig matvrak. Visste dere at jeg pleide alltid å ta bilde av maten min før? Rar uvane, så mobilen min som har 1951 bilder, er for det meste mat-bilder... 


/meg. Den personen som mekker meg Capri-Sonne, får en stoooooor klem!!!

I skrivende stund har jeg krig med Martin om hvem som skal høre musikk på spotifyen, som forresten er hannes egen, som jeg har tjuvlånt.... So bad. Nå er det friminutt!!!!! Å nei, nå var jeg tilbake igjen, og nå er det matte. Fuck livet, liksom. Oh, bare for å være fjortis så har jeg og Steffen vært sammen i 1mnd idag. Sånn offisielt 1mnd. 


Have a nice day.

PAGE 32 OF 366

Joda. Neida. Da satt man her, igjen, og venter på å få dra hjem igjen for å sove i den store, myke sengen som venter på meg. Når jeg sier hjem, mener jeg til Marius sin leilighet. Siden han er borte, tar jeg meg friheten til å bo der, også for å mate fiskene (+de stygge ålene....) Det er noe jeg kan ta bilde av å vise dere -altså ålene- men det må bli senere idag. Første prio er å lage meg loffskiver med sjokade. Lenge leve kort skoledag på onsdager!!!I tillegg har jeg framlegg på fredag, og neste tirsdag. Og jeg har en film-anmeldelse av en film som varer i 3 timer og i tillegg har vi PTF-prosjekt og et prosjekt der vi skal lage film. Filmingen skal forresten være ferdig på fredag, og min gruppe har ikke begynt. Stressende? JA. Hvem sa at medier-linjen er bare fryd og nada problem? Greit at vi aldri har lekser, men vi har en del innleveringer og fremlegg og slikt. Og det er evig nok, spørr du meg. Men det er jo bare meg, da.


/meg

Gjett hva jeg skal i helgen??? Ja, du gjettet riktig. Jobbe. Men neste helg -nærmere sagt torsdag- reiser jeg til Tromsø. Tror det kommer til å bli kjempekoslig. Åh, jeg elsker å dra vekk fra denne tragiske plassen♥