NY LEILIGHET!!

Jaja, det blir aldri " idag har jeg.."-innlegg men mer "i den siste tiden"-innlegg på denne bloggen... Skjerpings. Har jo glemt av 90% av de tingene jeg har gjort mellom hver gang jeg blogger. Gullfiskhukommelse. I forrige helg var jeg på jobb både lørdag og søndag. Slitsomt, men gikk greit. Mandags morgen sto jeg opp 0600, og tok båt til Tromsø 07.00 for å delta i siste del av "jenter i ledelse"-kurset. Vi kom på ht.no. Vi filmet også en del, som skal være på fylkesmessa i februar (shit, det skal vises på hele Jekta i Tromsø...). Følg ungdomsbedriften jeg er med i på facebook!!! Legger igjen reklamefilmen nederst i innlegget. Nå steker jeg vafler til meg og kjæresten, så skal vi se sesong 2 av Suits, anbefaler dere å se den! I dag blir det kun kjærestekos etter en laaang og hektisk uke med skole/kurs og jobb.  
#work #with @junnjohansen. #lazy #nothing to do.
#cute #note from #boyfriend #love (på Scandic Tromsø)
#yoghurt #heaven #yummy (på yogurt heaven)

Til ukens høydepunkt: vi har fått ny leilighet, og vi får flyttet inn i starten av februar. Herregud, lykkeruuuus. Jeg gleder meg. Større plass, ha ting mer ryddig og generelt bare bedre. Vi har bodd på en liten hybel siden april i fjor, og har lett etter en ny plass siden høsten. Man blir latterlig umotivert av å gjøre noe som helst når man har dårlig plass i utgangspunktet. Minnie kommer til å kose seg, da hun har mye større plass å herje på. Vi skal bo sammen med Daniel, og vi gleder oss. Og til noe annet: I de to neste ukene blir jeg utplassert på Mediateam i Harstad. Gleder meg, blir noe annet enn å sitte på skolebenken med teori. Har blitt så skolelei, og håper på at det blir lærlingjobb til sommeren/høsten. Hadde passet meg utmerket. 

♥ Er dere/har dere vært med i en ungdomsbedrift? Hva gikk den ut på? 
♥ Bor dere hjemme, eller på hybel/leilighet?
♥ Hva synes dere om reklamefilmen vår? 

 

WHERE DO I START?

Jeg har nesten klart å få døgnrytmen på plass igjen nå, bare litt sent ute?! Skal prøve å få lagt meg tidligere på kvelden slik at jeg er helt uthvilt til dagen etter. For å klare det, skal jeg trene på kvelden/svømme slik at jeg blir trøtt og sliten. Jeg har en stygg uvane å sovne av etter skolen, slik at det blir lite tid til trening, så må få "ræva i gir". God plan, Nathalie. God plan. Nå er ihvertfall solen kommet tilbake, så satser på at jeg får mer energi, og blir i bedre humør. Forrige helg var jeg på hytta med Steffen, Junn og Gard. Det var kaldt, men koslig. Ellers har jeg ikke så mye nytt å fortelle om hva som har skjedd. God hukommelse. Har forresten en del innlegg jeg jobber med. Hvordan det er å bo med kjæresten/å være samboere, hva jeg gjor i 2012 ogsåvidere. 
#sun #is #back #Norway #loveit #highlight #of #the #day.

Men før jeg går i gang med det, er det alt for mye som står på planen. Lærerene våre er utrolig flink til å ikke prate og planlegge med hverandre og dermed gi oss en hel haug av oppgaver og innlevering på èn og samme uke. Blir så umotivert, og jeg aner ikke hvor jeg skal begynne engang. 
Begynne med en film i "film noir"-stil i dag,
Reklamefilm til ungdomsbedriften i morgen, jobb i helgen...
Og i neste uke skal jeg.... 
♥Til Tromsø på "Jenter i ledelse"-kurs fra mandag til tirsdag..
♥Levere filmanalyse på tirsdag,
Film noir-prosjekt med storyboard, egenvurdering, ferdigredigert og forklaring på hvilke virkemidler som har blitt brukt. Brosjyre, alt av storyboard, være ferdig med reklamefilm til UBen.
Torsdag skal vi ha foredrag om film-epoken film-noir. Så skal vi begynne med en plakat, og bli ferdig med et monogram.

Jaja, får bare bite tenna i sammen....

 Har dere kommet dere noen vei med nyttårsforsettene?
 Har dere mye å gjøre for tiden? 

Nyttårsløfter.

Jeg skal...

→Få god døgnrytme, og beholde den.
→Bli mer positiv, og slutte å være så forbanna sjenert. 
→Hjelpe storesøsteren min så ofte som jeg kan, og tilbringe mer tid med familie.
→Ikke spise noe godteri, og spise sunt. Slutte å spise taco så ofte (ahh, taco♥....) 
→Få gode/bedre karakterer enn forrige termin. Skal også prøve å få lærlingplass eller en annen jobb.
→Slutte å farge håret så ofte som jeg har gjort de siste årene, og bli myyye flinkere til å ta vare på det.
→Bli flinkere til å blogge om ting som skjer i livet mitt, slik at jeg har noe å se tilbake til. Veldig viktig for min egen del. 
→Trene minst 4 ganger i uken, og nå målene som jeg setter meg. Trenger nødvendigvis ikke å være på treningsstudioet, da man også kan trene hjemme.

Så så, nå er dette bare den første dagen av året..... Vi vet jo alle at nyttårsløfter går rett i dass i løpet av den første uka... Neida. Joda.  //Bildene er fra tumblr.com.