PAGE 29 OF 366

Jeg har -uten tvil- hatt en flott helg.

Fredagen tilbringte jeg med min kjære, der vi bare slappet av og så på film. Våknet opp midt på natten av at jeg hylte, av et mareritt. Steffen så bare rart på meg, og begynte å le. Litt pinlig, men sånt kan skje alle. Gikk en halvtime før jeg fikk til å sove igjen, var litt ubehagelig, og fra nå av har jeg hat mot kråker med nebbdyrnebb. Oh nightmares, you so random. Seriously. 

/google.com
Tenk dere en kråke med nebbdyr-nebb, jeg lover dere at jeg var vettskremt når den angrep meg -i drømmen såklart.


Ellers klarte jeg å kave meg opp slik at jeg rakk jobb på lørdag, mens Steffen var rundt omkring. Var vel egentlig ganske trøtt, men fikk opp energien etterhvert, med hjelp fra kaffe og burn, såklart! Etter jobb, trasket vi hjem og tok oss en matbit, før vi slappet av til vi dro ut. Kom hjem i halv 6-tiden på morgenen, og sov til 2-tiden. Vi har bare spist og slappet av idag, med yderst lite hodepine. Vel, selvgjort er velgjort. Var ihvertfall en superkoslig kveld!
/Cecilie Eilertsen

Nå tar jeg ganske straks kveld, så dere får kose dere videre. Har forresten brukt 3 timer på dette innlegget. Så motivert, lizzom.

PHOTOSHOOT OUTSIDE

Har vært ute med Sandvik og tatt noen prøvebilder til PTF-prosjektet mitt. Gleder meg til å bli ferdig, og håper alt går etter planen. Vet ikke om jeg får legge ut bilder av Sandvik enda, så det kommer vel senere om han sier ja. Snart er skolen ferdig, og da skal jeg møte Steffen. Ellers har jeg jobb lørdag, og søndag skal jeg slappe av. Har forresten sykt lyst på kakao akkurat nå. Åh.Uklare bilder, ohyes. 

PAGE 22 OF 366

Da var helgen over, og snart en ny skoleuke. Skal se film i hele morgen med medie-klassene og noen andre (?) og bare slappe av. I helgen har jeg hatt besøk av Steffen, der vi var på kino på fredag (mission impossible), og lørdag var vi hos storesøsteren min og spiste, og fikk være med tanteungene mine i noen timer i tillegg! Skulle egentlig jobbe, men jeg og ei jeg jobber med rotet litt, og endte opp med at hun tok vakten. Gjorde ikke meg noe, siden jeg kunne være med Steffen. Nå sitter jeg "forever-alone" og drikker kakao, og leter etter en spennende tv-serie som jeg kan starte med. Tips???

musicnodes

PAGE 19 OF 366

Kjæresten kommer på besøk i helgen, og har jobb på lørdag. Kjipt, men det må til. Gleder meg hvertfall til å få besøk! Skoleuken har vært den samme as always. Om dere lurer, så har jeg bare vært trøtt og kjøpt ett par iskaffer, ellers ikke noe spennende. Har stusset håret idag, og kjøpt en bukse+genser. Og nei, jeg er ikke den type bloggeren som legger ut bilde av alt jeg har kjøpt, outfit og alt sånt. Da anbefaler jeg moteblogger/topplistene. "Anyblog", så runder jeg av nå. Kan tenke meg at bloggen er blitt både udugelig og kjedelig, og ja -jeg lever A4,  men hva kan man gjøre? Bruker twitter mer enn blogg, om noen er interessert. Hey.

DRØMMELAND

Dagen på skolen var kort, og når vi var ferdige var jeg igjen på skolen for å ta en gymprøve jeg ikke fikk tatt tidligere pga fronter er fucked up og bare bullshit. Fikk ikke tatt den tidligere heller, tror jeg er den eneste som ikke har fått den opp på siden min. Gymlæreren ga opp tilslutt og sendte meg hjem. Jaja. Nå har jeg kommet hjem fra en nydelig middag hos Sandvik, som også Hildemor var med på. Tror jeg tar kveld nå, faktisk. Er stuuuuptrøtt, og det føles så godt å kunne legge seg i den myke sengen, med en sløv spilleliste fra spotify når man tar kveld. Tror invitasjonen jeg ga til JonBlund og OleLukkøye kom fram, jeg. Tror ikke dere? 


/Gamle bilder. Er fra en tidligere middags"date" som vi har hatt. Han er kjempeflink til å lage mat. Faktisk.

Godnatt!!! 

GIVE INSPIRATION


Droppet bursdagsfeiringen, slik at søsteren min kunne få være med i stedet. Har vært barnevakt av to, små sjarmtroll som jeg er tante til og slappet av i mellomtiden. Jeg var heldig og fikk kake uansett, så jeg var fornøyd. Nå venter jeg bare på at Jon-Blund og Ole-Lukkøye skal komme innom døren min slik at jeg kan bli trøtt. Tror det ble litt for sløvt på skolen, og powernap'en som etterfulgte hjemme. (Dear døgnrytme, why you so random?) Ok. Nok prat om søvn. Skal ta ordne klart skoletingene og sånn. Skal også spise middag hos Sandvik etter skolen, noe som er lenge siden sist. Han er faktisk kjempeflink å lage mat!! Kvalitetstid, det trengs! Ellers skal jeg til søster på torsdag, og får kanskje besøk i helgen. Liker det at jeg slipper å være rastlaus hjemme alene framover. Om ikke det, har vi mye å gjøre på skolen hvertfall!
Ellers har jeg også ett nytt prosjekt, og tror jeg skal ha naturfoto denne gangen siden jeg hadde portrettserie sist. Da er jeg hvertfall ikke avhengig av at andre mennesker skal ha tid samtidig som meg slik at jeg havner skeivt ut, slik som sist. Klarte heldigvis å redde meg, med god hjelp av modellen Jan selvfølgelig! Har mange flere bilder, men at the moment er jeg kjempelat og gidder ikke å ordne alle til .JPG (Jan Vait, bildet over). Bildet under teksten her satt jeg sammen på skolen idag, og hentet de fire bildene på google med "nature photography" som søkeord. Bildet er bare en inspirasjonskilde til hva jeg kan gjøre. Har enda noen dager på å bestemme meg, såklart. Kanskje jeg har funnet ut at jeg vil... lage tegneserie....plakat...eller no i den duren til fredag? Hm. That's for me to know.. Etterhvert. Jeg er ufattelig ubesluttsom. Det skulle kanskje ikke vært mulig... 

Synes forresten at det blir litt mye "dette-gjør-jeg"-blogging, montro om det finnes en interessant side ved meg som jeg kan blogge om.... Får prøve å lete, men det kan ta sin tid. Kreativitet?? Kanskje jeg må invitere ham på besøk også ikveld! 
Om de inviterte ikke vet hvordan jeg ser ut, er jeg den jenta med purrpurr hår på bildet under. Bare for sikkerhetens skyld, siden de har glemt meg så ofte som de har gjort. Lol.

Bildet over er tatt av Marte Henriksen. Hun er kjempeflink!

Give inspo.

-Nath 

SLØVESTBildet over viser hvordan klassen jeg går i har vært idag. Dette er offisielt den trøtteste dagen hittil nå i januar, og jeg har store planer om en liten powernap når jeg er ferdig på skolen. Må jo lade opp til å feire lillebrors bursdag idag, med mye kake og familietid. Ellers tror jeg det blir tidlig kveld på meg. Blogges.

UPDATE ??

Det aller beste med uken, er når det omsider er kommet til fredagen og det skal til å bli helg. Den følelsen at man vet at helgen blir bra før den er startet er herlig. Steffen kommer på besøk til meg i dag, og har planer ferdige for resten av helgen. Det er godt å slippe å sitte uvitende om hva man skal finne på.

/Lillebror og Steffen

Ellers har jeg hatt en super jul, og måten jeg avsluttet det gamle året på kunne ikke blitt bedre feiret. Vi har vært på Storsteinnes siden forrige torsdag, og dro til Tromsø mandagen. Selv om jeg klarte å miste båten hjem på mandag, (og jeg kunne vel og merke rukket den, men det kunne jo ikke jeg vite når den skulle gå 16.15 og jeg var i Tromsø 16.30?. og den var forsinket til 16.45) Det gjorde meg, for all del, ingenting å være en ekstra natt borte, og være en ekstra dag med Steffen på. 


/Søteste søskenbarnet

Nå skal jeg være skoleflink, og skal jobbe videre. Blogges en annen gang!

STEFFEN