New week inspo

Da var det en ny uke, og da trenger iallefall jeg litt motivasjon. Jeg vet ikke hva dere gjør for å få inspirasjon, men jeg elsker å kikke på tumblr og weheartit! Her er iallefall noe jeg finner inspirerende. 


I dag har jeg vært på jobb og i tillegg er det blitt oppdatert på fotobloggen min. Ta gjerne en kikk og kommenter hva dere synes om bildene! :-) Nå sitter jeg å ser på "The Carrie diaries" og skal straks hoppe i dusjen! Har dere hatt en bra start på uken? 

xx

Motivasjon
Regner med at det ikke bare er jeg som sliter med motivasjon, så lagde tre kollasjer av bilder jeg har funnet på tumblr! I dag blir det hjemmetrening, og i morgen regner jeg med å ta meg en tur til actic. Har begynt å spise masse frukt i den siste tiden, og har fått skikkelig dilla på mango! 

Q: Likte dere kollasjene? Skal jeg lage flere?
Q: Trener noen av dere? 

WHAT IS LOVE
BILDEKOLLASJE: HEMMELIGHETER

Nå er bildekollasjen med hemmeligheter ferdig, og nå lurer jeg på hva dere synes. Takk for fine innspill, både på blogg og tumblr! Er dette noe jeg burde fortsette med? 

LISTE OVER TV-SERIER

Her er en liten liste over serier som jeg har sett som jeg kom på i farten, og som jeg anbefaler dere å ta en titt på. Jeg har lagt inn link til imdb så dere kan se selv om hvor mange poeng de enkelte har fått, og lese beskrivelser av seriene. /Beklager for forskjellige bildestørrelser, er litt vanskelig og finne like størrelser på alle bildene. Bildene er funnet på google. 

Skins
   
Revenge


Awkward


Entourage
 

True blood


Sex and the city
 

How I met your motherHar dere sett noen av seriene som er over? Tips til serier? 

Stikkord:

WATER MARBLING NAIL ART

#water #marbeling #nails #me #diy
(Taken with Instagram)

Kjempeenkelt. Kan lage et innlegg senere om hvordan man gjør det, og hva man trenger.

HVEM ER DITT FORBILDE?Det som holder etthvert menneske gående, er håp. Om du ikke hadde hatt noe å tro på; som at ting vil bli bedre, at alt ordner seg, at i morgen er en ny dag, kommer du ikke langt. Det trenger ikke være noen form for Gud eller guder, helgener eller forbilde, bare det å vite at alt ordner seg. Å være sterk. Å kunne føle seg trygg. Det er nå det jeg tror, hvertfall. 

Det hjelper hvertfall meg å håpe på ting, å se fram til noe uten å bygge for store forventninger. Ingenting blir som planlagt(må være sjeldent?), men man kan alltids tro. Håpe.  Livet er, som alle har opplevd, fullt av skuffelser, gleder, sammentreff, uforventede øyeblikk and the list goes on. Livet mitt er bygget opp på mottoene "seize the day" og "believe", enda så ung som jeg er, har jeg fått opplevd myeJeg personlig tror ikke på Gud, men har forbilder som f.eks familie eller kjente personer som har nådd langt, eller i mine øyner har vært sterk der andre ville knekt sammen.

Så tilbake til overskriften. Hvem er ditt forbilde, og hvorfor?

For meg er det storesøsteren min. Hvorfor? Hun er sterk. Hun har gått igjennom mye, men lar seg ikke knekke. Hun er der for andre, og tenker så og si aldri på seg selv. Hun er virkelig ei jente med "bein i nesa". Hun har en smittsom latter. Hun passer alltid på, og kommer med gode ord når det trengs.

Jeg kan huske at når jeg gikk på barneskolen, så laget hun meg matpakker i ny og nè. Jeg husker at det var høydepunktet de dagene hun gjorde det, siden hun alltid gjor det så spesielt. Èn gang pakket hun inn maten i sølvfolie, og hun skrev på tall etter hva jeg skulle spise. Jeg husker at #13 var potetgull, og at jeg var i lykkerus. Følte meg skikkelig bad, siden vi egentlig ikke fikk ha godteri med på turen. Hun pleide også å skrive lapper til meg om natten etter vi hadde kranglet, og skrev at hun var glad i meg. Jeg har enda den dagen i dag en lapp som jeg har tatt vare på. For å si det slikt; jeg vet ikke hvor jeg hadde vært idag om ikke søster hadde passet på meg. Så mange minner...

Ingen kan komme til meg å fortelle meg at det er "sånn søsken er". Dette er ikke bare "søskenkjærlighet". Tro meg, jeg har 6 andre, og vi har ikke et slikt bånd, ikke i nærheten engang. Jeg kunne aldri i verden sett for meg at hun ikke skulle stilt opp. Jeg er evig takknemlig for at jeg har vært så heldig med å ha en søster som henne.

Så, hvem er ditt forbilde?

SMILEDear whoever reading this: Don't forget to smile today

HAPPINESS


/Foto: Marte Henriksen  Modell: meg 
 

No one, absoulutely no one, has the right to take someone's happiness away.

WINTER WONDERLAND


/Meg, uredigert.