INSTA

#me #school #cool #chilling #bored
(Taken with instagram)
#going #to #work #saturday #sunglasses
(Taken with instagram)
#day #saved #ice #coffee #icecoffee #tired #yum (Taken with instagram)
#new #shoes #converse #blue #white #love
(Taken with instagram)
#sun #sunglasses #chill #bored #sollia
(Taken with instagram)

escvinn2sg
Stikkord:

I "heart" U

Hei kjære. Nu har æ både facerape'a og kvittrerape'a dæ, så det sku jo bare mangle at æ kjøre på med en bloggrape også. Og når du først forlate pc'n din, heilt åpen og klar for litt tull, klare æ ikke dy mæ. Men æ e langt ifra kreativ så har ikke peiling på ka æ ska formidle til bloggverden da, men litt tekst må jo ett blogginnlegg ha, så da får æ bære peise på å håpe på det beste. 

Kan skriv om helga da, den tilbringe vi på Breistrand. En øde plass, veldig øde, men koslig plass. Selv om man får god trim av å spreng te naboen førr å lån sukker, e det veldig stille her. Det e alltid litt godt å stekk en stund i fra bråk og slikt i byan. Og et supergodt selskap hjelpe også veldig på. Masse godta, burn, singstar/andre spill, god mat, ei kosen kvit-katt og verdens beste kjæreste! Storkose mæ iallefall! 
Tja, vart nu litt tekst til slutt da.  Avslutte med å klaske inn et bilde, fordi et innlegg uten bilda syns iallefall æ e litt kjedelig. 


Verdens peneste :-) <3

Men nu stekk æ å prøve å få Nathalie til å synge litt singstar. Ho e så flink å synge altså. Så hadebjaaa og ha en fin kveld videre.

-Seep  

PAGE 19 OF 366

Kjæresten kommer på besøk i helgen, og har jobb på lørdag. Kjipt, men det må til. Gleder meg hvertfall til å få besøk! Skoleuken har vært den samme as always. Om dere lurer, så har jeg bare vært trøtt og kjøpt ett par iskaffer, ellers ikke noe spennende. Har stusset håret idag, og kjøpt en bukse+genser. Og nei, jeg er ikke den type bloggeren som legger ut bilde av alt jeg har kjøpt, outfit og alt sånt. Da anbefaler jeg moteblogger/topplistene. "Anyblog", så runder jeg av nå. Kan tenke meg at bloggen er blitt både udugelig og kjedelig, og ja -jeg lever A4,  men hva kan man gjøre? Bruker twitter mer enn blogg, om noen er interessert. Hey.

DRØMMELAND

Dagen på skolen var kort, og når vi var ferdige var jeg igjen på skolen for å ta en gymprøve jeg ikke fikk tatt tidligere pga fronter er fucked up og bare bullshit. Fikk ikke tatt den tidligere heller, tror jeg er den eneste som ikke har fått den opp på siden min. Gymlæreren ga opp tilslutt og sendte meg hjem. Jaja. Nå har jeg kommet hjem fra en nydelig middag hos Sandvik, som også Hildemor var med på. Tror jeg tar kveld nå, faktisk. Er stuuuuptrøtt, og det føles så godt å kunne legge seg i den myke sengen, med en sløv spilleliste fra spotify når man tar kveld. Tror invitasjonen jeg ga til JonBlund og OleLukkøye kom fram, jeg. Tror ikke dere? 


/Gamle bilder. Er fra en tidligere middags"date" som vi har hatt. Han er kjempeflink til å lage mat. Faktisk.

Godnatt!!! 

SLØVESTBildet over viser hvordan klassen jeg går i har vært idag. Dette er offisielt den trøtteste dagen hittil nå i januar, og jeg har store planer om en liten powernap når jeg er ferdig på skolen. Må jo lade opp til å feire lillebrors bursdag idag, med mye kake og familietid. Ellers tror jeg det blir tidlig kveld på meg. Blogges.

UPDATE ??

Det aller beste med uken, er når det omsider er kommet til fredagen og det skal til å bli helg. Den følelsen at man vet at helgen blir bra før den er startet er herlig. Steffen kommer på besøk til meg i dag, og har planer ferdige for resten av helgen. Det er godt å slippe å sitte uvitende om hva man skal finne på.

/Lillebror og Steffen

Ellers har jeg hatt en super jul, og måten jeg avsluttet det gamle året på kunne ikke blitt bedre feiret. Vi har vært på Storsteinnes siden forrige torsdag, og dro til Tromsø mandagen. Selv om jeg klarte å miste båten hjem på mandag, (og jeg kunne vel og merke rukket den, men det kunne jo ikke jeg vite når den skulle gå 16.15 og jeg var i Tromsø 16.30?. og den var forsinket til 16.45) Det gjorde meg, for all del, ingenting å være en ekstra natt borte, og være en ekstra dag med Steffen på. 


/Søteste søskenbarnet

Nå skal jeg være skoleflink, og skal jobbe videre. Blogges en annen gang!

GOD JUL

God jul, blogglesere. Nå har vi nettopp spist ribbe, noe som var kjempegodt. Polarekspressen går på tv3 og jeg venter på dessert. Så har vi bare den tiden med å vente på julegavene, noe som kan virke som en evighet. Det gjør det hvertfall for meg, så nysgjerrig som jeg er. Har vel ikke så alt for mye mer å tilføye, enn at jeg ønsker alle en superflott jul, og at alle koser seg sammen med familie/venner. 

-N 

CHRISTMAS


/meg, klokken 10 på morgenen/

Dagen ble brukt på å sove lenge, gjennoppta det jeg ikke hadde fått sett av how I met your mother og grøt. Nå ser jeg på "hjemme alene" mens alle andre pynter juletreet. Gruer meg til imorgen, siden jeg må pines hele dagen med å se på alle gavene til 6-7 tiden. Som de fleste vet, er jeg veldig nysgjerrig. Wow, dette må være utrolig kjedelig å lese. Takk for meg.

PRODUKTIV

Etter en natt med nada søvn, skal jeg kravle hele veien fra Breistrand til Harstad. Ok, skal haike med Marte hjemover, så jeg kan dusje før jeg skal til legen. Har "date" med Sandvik today, og skal bli helt ferdig med julegaveinnkjøpene. Om jeg har energi nok, skal jeg vaske leiligheten til Marius. Uff, nå kjenner jeg at jeg blir stresset. Har jobbet i går på Fjelldal, og hjulpet Marte og de med å støvsuge/rydde til jul. Jeg mener selv at jeg er produktiv, tross at det er juleferie. Hadde jeg ikke fådd tilbud om jobb, så hadde jeg nok vært hjemme i sengen min og sedd film dagen lang. Og hvem vil vel ikke tjene inn ekstra penger i juletiden, når alt av penger går til gaver???? 

Jeg er fornøyd med livet. Det var ei som sa at "alt ordner seg når det går over" til meg når jeg hadde en tung periode. Jeg viste vel at hun hadde rett hele tiden, men klarte ikke å sette meg i det. Jeg var redd. Nå tenker jeg at hun kunne nok ikke vært mer rett, alt har ordnet seg. Hvordan har dere det?

TROMSØHELG OG UKEN


Fredags-innkjøp.

Hadde en super helg i Tromsø sammen med Steffen. Vi dro på besøk til familien min som jeg ikke ser ofte, noe som var greit å få gjort før jula. Vi tok samme båt tilbake, noe som var greit siden jeg ikke liker å ta båt.  Denne uken har gått til skole, innleveringer og vanlige ting. Var på Milano og spiste med Martin og Steffen igår, og var på kino å så på A dangerous method. Meget spesiell film, noen andre som har sett den? 

Nå sitter jeg på skolen, og skal begynne med en matteinnlevering. Skolepc'en min vil ikke gå inn på blogg.no/og jeg får ikke lest blogger noen ganger. Det er sykt irriterende. #Luksusproblem