UPDATE.

Hei igjen! Ja, jeg er latterlig dårlig på å oppdatere bloggen. Men iallefall: her er noen av høydepunktene fra den siste tiden:

♥ Jeg har fått meg praksisplass på Smilehullet! Jeg har jobbet der siden september, og jeg stortrives. Jeg er så glad jeg har fått sjangsen til å gjøre noe jeg liker. Har lært mye på de ukene jeg har vært der, men det er enda mye å lære. For to uker siden var jeg med på ett arrangemang som het "Jentesprell" sammens med Smilehullet. Der hadde vi en stand på dagen, og på kvelden var vi på bankett! Det var en kjempefin dag!


Noen av bilene er lånt fra ht.no


♥ Jeg har også tilgang til fotostudioet, så om noen har lyst til å stå som modell for å hjelpe meg til å bli en bedre "fotograf", så er det bare å si ifra. Trenger all hjelp jeg kan få! Har også laget meg en "fotoblogg" eller en portfolio for de som ønsker å følge med der. Har veldig få bilder at the moment, men den oppdateres fortløpende ettersom jeg har fått nye modeller. Her er en liten smakebit. PS: Har flere bilder som kommer på bloggen(e) i neste uke! Sjekk gjerne ut "http://nathaliephotography.tumblr.com/" for bedre bilder. Om du har tumblr, så feel free to follow! 

♥ Jeg har skiftet treningsstudio, og har startet på stamina hot. Grunnen til dette var mest pga. åpningstidene i forhold til hvordan jeg jobber. TUMBS UP. Jeg har også startet med å ta hvetegress i kapselform hver dag. Jeg har gjort det i ca. 2 uker og har allerede startet å merke det på kroppen! Fikk dette hos kjæresten min, så neste gang skal jeg bestille det på nett ettersom det er dyrt i butikkene.

♥ Jeg har enda ikke fått noe "mørketidsdepresjon", og det er egentlig kjempebra. Har mer overskudd, og jeg er ikke så "nedpå" som jeg har vært tidligere når det har vært vinter. PS: bildene under dette punktet er tatt under ett døgn etter hverandre. Det første fra da jeg gikk hjem ifra jobb og det andre når jeg våknet neste morgen. Nord-norge altså.. 
♥ Nå som kjæresten har fått seg 100% stilling, så er det ikke mange dager der han må jobbe til klokken 8 på kvelden! Det vil si: mer kjærestetid ♥  Tidligere har begge vært slitne når begge har kommet fra jobb og klokken er såpass sent. Vi har jo ikke tid til å gjøre så mye ut av dagene, men nå blir alt myyye bedre! 

Nå satser jeg på å komme meg tilbake på bloggfronten siden jeg har mer å dele med dere (og meg selv i fremtiden!). Er det noe dere lurer på? Fyr løs!  

PS: Steffen er best.

Bulgaria osv

Nå er jeg på bloggfronten igjen, enn så lenge. Her er en liten update på hva jeg har gjort i siden 11.juli og til nå.  I allefall: Jeg fylte 18 år, og dro på byen med kjæresten min. Samme kveld (fredag) ble telefonen min knust av noen partysvensker, og kjærestens telefon ble stjålet.  Lørdagen dro vi ut med søster og Daniel (vår gamle samboer) og hadde en grei kveld. 


Jeg og kjæresten dro til syden sammen. Vi koset oss i 14 dager i varmen, med masse sol og bading. Vi gjorde mange artige ting, som å dra på Offroad-Adventure, kjørte jetski og "sofa", tok slingshot og parasailing. De to sistnevnte var veldig spennende å ta (google slingshot om du ikke vet hva det er), og parasailingen var UTROLIG skummelt. Vi satt liksom bare å hang i lufta, og hver gang det kom ett vindkast så følte jeg at vi skulle falle i havet eller på stranden. Eller at tauet skulle ryke og vi hadde kræset i et hotell eller no slikt.  Vi møtte en del av familien min den andre uken vår. Vi var mye sammen med de og vi dro til Nessebar og Aquapark med de. Vi var også ofte på hotellet deres og badet og koset oss i poolbaren.  

Funfact: Den dagen når vi tok tattoo, når jeg satt og fikk min, kom kjæresten min springende fra hotellet vårt og sa "du, vi drar ikkje imårra allikavel, kordan har vi klart å misforstå det her?! vi drar jo ikveld!!!"- Haha, helt hysterisk. To kronidioter på ferie sammen, da måtte jo en del ting gå galt! Dere har vell hørt om "bloody-beach"? Og at man skal holde seg unna taxi-sjåførene i syden? Vell, samme uke vi kom ble kjæresten min ranet av en jævla taxi-sjåfør. Da hadde vi over 200 leva i pengeboka (rundt 800-850kr).. Steffen var kjempeheldig og kom unna uten noen fysiske skader og trygt hjem til hotellet. 
Etter vi kom hjem dro jeg til Senja (Skrolsvik) ei helg med søster og tantebarna for å møte bestemor, bestefar, tante, onkel og søskenbarnet mitt! Det var kjempekoselig.  Koste oss med vafler, tak-klatring, en onkel som leker apekatt på flaggstanga, rødvin i kveldssolen og så videre! 

I helgen som var dro jeg, Steffen, Harald og Junn til Flesnes for å være med på "Flesnes i fest". Hadde en herlig helg med fyll og masse pizza! Vi spiste kun pizza når vi var der. #sunn #fit #summerbody osv.
Fullstappa bil og klar te Flesnes i fest! 

Ellers har jeg ikke så mye mer å dele med dere. Gidder ikke å blogge så detaljert om ferien min. Ellers så venter jeg i spenning på om det blir noe lærlingplass på meg i det heletatt. Har skoleplass just in case, men jeg er alt for skolelei til å klare å fullføre. Krysser fingrene og alt jeg har for at jeg får lærlingplass!  

SUMMER

Hei igjen!

Nå har jeg _endelig_ fått sommerferie, og gjett om den har vært etterlengtet? Jeg har vært ekstremt skolelei, og har virkelig ikke hatt motivasjon til å engang være der. Men jeg har klart det, nå har jeg fullført medier og kommunikasjon, og nå satser jeg på å få lærlingjobb! Har søkt landet rundt, blandt annet i Oslo, Oppland, Sør-Trøndelag og selvfølgelig i Harstad. Jeg tror jeg bare blir å holde meg her i Harstad fremover, så om det ikke blir lærlingjobb nå så skal jeg jobbe fram til at det blir noe ledig i Harstad. Krysser fingrene. 

Ellers kan jeg formidle at den siste tiden har gått til å se Friends (snart ferdig med alle sesongene :(..), vært ute med godt selskap og trening. Jeg og kjæresten har også vært på hele to kinodater den siste uken. Vi har sett Fast 6 og Man of steel! I sommer blir det mye trening og så skal jeg begynne med kjøretimer o.l for å få lappen! Btw: Nå er det bare 25 dager igjen til at jeg og my prince charming drar til Sunny Beach. Herregud, jeg gleder meg! En ordentlig kjærestetur, gjett om vi skal kose oss!  
#party #me & #my #boyfriend @ a #party #love#me & #boyfriend #love

Forrige helg lærte jeg meg forresten å gjøre dette med tungen!!! 

Learned how to do this with my tounge! :D  

Blogges vel snart. 

FRIENDS

Som dere sikkert har lagt merke til, har jeg endret designet på bloggen. Er ikke helt ferdig, skal endre på bildene som er på høyresiden, og kaaaaanskje legge inn en header. I dag har jeg vært på skolen og hatt forberedelsesdag til engelsktentamen som vi skal ha i morgen. Ellers var jeg på et lite ærend i byen som jeg kan skrive mer om senere. Etter det, møtte jeg søster, stesøster og søsteren til stesøsteren min (herregud, nå ble det mye søster her?!) og drakk kaffe. Endte opp hos søster, der jeg har lest smått på bilteorien, og laget mat. Nå har jeg nettopp kommet inn døren, og vi (jeg og kjæresten min) har rengjort bilen innvendig, så nå er vi klar for Tromsøtur imorgen. Har ikke vært i Tromsø på lenge nå, og denne gangen skal vi i konfirmasjonen til verdens søteste, nemlig lillesøsteren til Steffen! Gleder meg til å møte svigerfamilien igjen, den lille stunden vi får! Vi drar hjem på torsdagskvelden siden både jeg og Steffen har jobb i helgen. Men nå skal jeg nyte en kopp kaffe, og se på Friends♥♥♥♥♥♥♥ Har blitt helt hekta, er snart ferdig med s3! Nå ble det nok en gang oversharing, men det gjør ingenting. Skal starte med 30 days challenge imorgen, er dere spente?

#smoothie & #friends ♥#fruitsalad #strawberry #grapes #apple #blueberry #banana

Ja, sunnheta sjøl..

Oversharing

På fredag var jeg og kjæresten hos storesøsteren min, og søster ordna ny frisyre på han. Jeg synes han kledde det kjempegodt, hva synes dere? Ellers fikk vi jo besøk av Ina-Simone og kjæresten hennes, noe som var koselig. Vi slappet av på fredagen da de kom hit såpass sent, og dro ut på lørdagen til Daniel! Det var kjempekoselig, selv om jeg for det meste måtte sitte barnevakt for ett par fulle folk. Etter at Ina-Simone og Bjørni forlot oss på søndagen, tok jeg og kjæresten oss en skikkelig kjærestedag! Vi så Beautiful Creatures, Hansel & Gretel og The place beyond the pines! Den sistnevnte filmen var kjempespesiell, og anbefales å se. Pappa var kjempesnill og kom innom med litt grillmat som jeg ble veeeldiiig glad for! Jeg ♥ grillmat. I dag våknet jeg av skrekken av nok en gang ikke høre den jævla alarmen, men rakk skolen fordi jeg har verdens snilleste kjæreste som gadd å kjøre meg. Der ble jeg møtt med en norsktentamen jeg overhodet ikke var forberedt på, jeg trodde virkelig at vi skulle ha den i morgen.. Jaja. Ellers har jeg vært å trent sammen med kjæresten, jobbet, og en tur hos søster og spise kyllingsalat. Jeg kan spise det like ofte som taco og ikke bli lei, det er så godt. Men nåååå synes jeg det ble en del oversharing, så jeg setter en strek her_. Herregud, jeg har så dårlig humor.... Ha en fin kveld videre folkens!

♥Ina♥#sleeping #cat #cute

 

Vurderer å melde meg på nok en blogg-challenge for å ha noe mer spennende å blogge om... Skal, skal ikke?

Fredag

Denne uken har jeg slappet av med kjæresten. Så tidenes verste film på onsdagen, fy faen! Gard stod i sofaen og hoppa, Steffen holdte på å grise saft overalt og jeg gjemte meg bare under dyna! Ellers så vi Iron man 3 på kino sammens med Gard og Junn! Nå sitter jeg på skolen, og har nettopp tatt beep-testen. Herregud, jeg har en vanvittig dårlig kondis, så nå vet jeg hva jeg skal trene eksta mye på framover! I kveld får vi besøk av Ina-Simone og kjæresten, som skal bo hos oss i helgen. Regner med at det blir koselig, og nå er det en god stund siden hun har vært hos oss siden sist. Jeg kom på at jeg skulle legge ut bilder av leiligheten, så får se om jeg får gjort det i løpet av helgen, om jeg får tid. Tenker å trene hjemme idag, og ordne klart til at vi får besøk. Tror kanskje at jeg kommer til å hive i ett par striper i håret om jeg får tid. Forresten: i går var det 1 år og 4 mnd med kjæresten min. Vi har bodd sammen siden april 2012, og jeg stortrives! Ellers har jeg ikke så alt for mye å dele med dere. Ha en fin helg♥

..Russejenta spanderte #milkshake @junnjohansen ♥♥

En uendelig lang uke

I dag har jeg vært supersprek! Etter å ha sovet godt ut etter en uke som har virket uendelig lang, stod jeg opp med sola i trynet og katten ved siden av meg. Jeg spiste en god frokost, før jeg tok beina fatt og gikk/jogget alene til Gangsåstoppen. Dro til søster etter det og har lest litt på teorien, før jeg og søster gikk en god kveldstur opp til Gangsåstoppen igjen. Nå har jeg nettopp kommet hjem, og skal hive i meg kveldsmat og ta en varm dusj før jeg tar kveld.
#view #Harstad #norway #nordnorge 
"Så... Hva har skjedd ellers Nathalie?" Denne uken har gått til trening, forberedning til prøveeksamen i media og jobb ca hele uken. Fikk en 4/5 på medieoppgaven, så er vel fornøyd. Ellers er jeg helt utslitt og gleder meg til sommerferien. Lurer på om jeg i det hele tatt får noe ferie, om vi ser bort i fra sydenturen med kjæresten min! Har jeg forresten nevnt at jeg har fått enda en jobb? Har tre jobber nå, og går i tillegg på skole. Snakk om å stå på her altså. Men det er kjekt å ha pappa som sjef. Lik mobildata på facebook, så kanskje pappa sponser meg med et sonos-anlegg. HE-HE. Når jeg er på jobb og vasker (jepp, vasker hele dritten, men tjener godt!) så har jeg så høy musikk at det dunker i veggene mens jeg danser bortover gulvet. Sonosgreia er så lett å håndtere at selv en 2åring kan klare å bruke det. Man kobler opp sonos til mobilen (spotify osv) så styrer du høytalerene fra mobilen. Etter at jeg fikk fikset det på min mobil pleier jeg å gå utenfor jobben til pappa å sette på Barbie Girl. Hehe, kjempeartig...........

/Bildet er stjelt fra facebooksiden til Mobildata (hei pappa dette står på ønskelisten min)

 

God kveld, så blogges vi plutselig.

Trening, kaffe og andre ting

Hei igjen! 

Den siste uka har gått til trening hver dag. Har et program + en challenge som jeg gjør hjemme hver dag, og er noen dager på actic. Herregud, det er så godt å trene når man først setter seg inn i det, og man føler seg så mye bedre, og man får sååå god samvittighet for at man dro å trente i stedet for å sitte hjemme og spiste candy/dritmat for kroppens del. Takk gud for at pappa donerte en kaffetrakter til oss. Vi drikker sikkert alt for mye kaffe nå, og vi spiser bokstavelig talt hele tiden. Har gått kveldsturer de tre siste dagene, og humøret mitt blir bare bedre og bedre nå. Solen er tilbake, jeg spiser sunnere, drikker mer vann og koser meg med kjæresten min. Ett stort pluss er også at jeg har fått renere hud!!


Har vært ute å gått tur i 1,5t ilage @steffenp92 & @doomrulz. #eskimo #kaldt #nordnorge #Norway 

Ellers har jeg vært sammen med søster i dag, og vi spiste en god lunsj på city (dette var egentlig min "lørdagskosemat", bare på en fredag. Spiste en god fruktsalat senere for samvittighetens del, da! Hadde jeg sagt til meg selv for ett år siden at jeg kom til å bli sånn, hadde jeg sikkert ledd meg halvt ihjel.

#lunch #chicken #meltdown #chips @jaddajulie#fruitsalad

Fjernet forresten microdermalen min i går. Trist dag, skal jeg si dere. For spesielt interesserte, så ser dere på bildene under hvordan den faktisk så ut, og hvordan den har vært festet under huden min. Ganske spennende, eller hva?

Har tatt ut microdermalen…#microdermal #piercing #krone

 

Drit i at bildene har forskjellige størrelser..... Nåvel, skulle bare oppdatere dere, og meg selv. HA EN FIN HELG, DA!!! 

Removing piercings

I går dro jeg til legen for å få fjernet microdermalen da jeg har fått betennelse, men fikk ikke fjernet microdermalen på grunn av at legen hadde satt av for lite tid (lol, hvorfor fikk jeg regning på over 200,- for ca. 10(!!) minutter...), så fikk en ny time på torsdagmorgenen. Ellers så trente jeg, støvsuget og ryddet i leiligheten og fikset "lillerommet" mitt. Imorgen skal skolen vår til alpinbakken, så jeg blir mest sannsynlig å sitte på ræva da jeg har kjedelige venner som ikke gidder å stå sammen med meg i bakken. Har forresten fjernet tungepiercingen min, siden det skader tenner og hele pakka. Nå ender jeg opp med èn piercing igjen, og den er i navelen. Kanskje like greit egentlig. I dag skal jeg ha hjemmetrening og en gåtur litt ca. 6-tiden sammens med kjæresten min og Gard. I kveld blir det en sunnere variant av taco, og tidlig kveld. Det er så sykt godt å være motviert til å trene. Gleder meg til å se resultater nå, for denne gangen skal jeg kjøre på og fullføre alle målene mine. Ett av de målene er å slå pappa i handbak!! Neida.. Joda.. Herregud. 

Ha en fin dag! 


Motivasjon og andre ting.

Da har en ny uke startet, og dagen har gått til skole, hjem en snartur for å skifte og så dro jeg på en liten treningsøkt sammen med Junn. Nå er det en stund siden jeg kom meg hjem, og har laget allerede meg en kopp med te, og vasket/hengt opp klær og andre kjedelige ting som er nødvendig. Det er så godt å trene, men så vanskelig å få seg til å gjøre det. Dronningen av latskap, hei! Har skrevet ut noen motivasjonsbilder som jeg skal henge opp på lillerommet i leiligheten vår (aka der jeg har sminke og snart klær, et mini-walk-in-closet, om du vil), slik at jeg ser det hver dag og faktisk er godt motivert til å dra ned den korte veien. Har forresten startet med å spille gitar igjen, jeg skjønner ikke koffer jeg sluttet med det! Jeg er nok ingen proff, men jeg synes det er gøy å mestre nye sanger som jeg kanskje har brukt litt tid på, og faktisk klare å gjennomføre de. Synes synd i kjæresten min som sikkert blir å høre mye av den dårlige gitarspillingen min framover, hehe. Neida. Joda. Sangen under har jeg lært meg i dag, såååå flink... (eventuelt alt for lett...)

Hva synes dere om sangen?