JULEFEIRING MED KJÆRESTEN

I år feiret jeg julen med kjæresten min, svigermor og svigersøster i Tromsø. Annerledes, men kjempekoslig! Vi har blandt annet sett masse filmer, spist masse god mat, sovet mye og vært på Jekta. Har fått mange fine julegaver, blandt annet fikk jeg Bulgaria-tur (som jule/18-årsgave) hos kjæresten. Gleder meg til sommeren♥ Har også fått dobbeldyne, bodybutter, kjærestevotter og masse annet fint! Nå sitter kjæresten å gamer, mens jeg leser blogger og ser på tumblr. Jeg har sååååååå liiiiiiiteeee bloggggggggggglysssttttttt. "Anyblog", siden vi har tatt det rolig i de dagene vi har hatt fri, skal vi partyparty i helgen. Imorgen i Harstad, og lørdag på Flesnes. Så må vi ikke glemme nyttårsaften. Gud, jeg er snart helt blakkkkk.
Tromsø, here we come!
Endelig Tromsø! To trøttinga e rimelig klar for å legge sæ. Go jul!:)

Nå skal jeg slappe av videre, og plage Minnie. Har dere hatt en fin jul?

SMALL UPDATEIhvertfall, i det siste har jeg vært syk og ikke hatt ork til noe som helst. Har jobbet i helgen, og har jobb imorgen, fredag og lørdag, og skal kanskje bort på lørdag etter jobb. Ellers hadde vi besøk av Ina-Simone helgen før, og vi gjorde vell ikke så alt for mye bortsett fra å passe 6(!!) småunger, spiste taco og slappet av. Hun hadde også med seg en tegning av Steffen og meg! Hun er kjempeflink! 

#boyfriend
#girlfriend #drawing #from a #friend.

Jeg ser veldig mye fram til neste helg, da jeg og kjæresten drar til Tromsø og feirer julen hos moren hans. Og selvfølgelig hele romjulen/nyttårsaften med god mat, stemning og alt annet som følger med! ANYBLOG jeg kommer meg ingen vei med bloggingen lengere, blir aldri fornøyd og visker bare ut alt til slutt. Nå skriver jeg egentlig bare masse drit som jeg egentlig ikke får med meg blablabla snakkes.

DERMICA WELLNESS

Har nettopp kommet hjem fra skolen, og skal ta på meg en ansiktsmaske og spise litt +rydde litt her på hybelen. Får jo Ina-Simone på besøk i helgen, og vi vil jo ikke at hun skal tro at vi har det så rotete hele tiden heeheheh.. Jeg er en rotekopp, men etter at jeg flyttet ut med Steffen, så har jeg blitt mer ryddig av meg! Holder forresten på å skriver ett innlegg om hvordan det er å være samboer med kjæresten sin. Jeg for min del elsker det, jeg sover aldri alene♥ og det kommer mye mer i innlegget. Jeg er litt treg, så det kan hende det kommer ut i neste uke om det ikke kommer i løpet av helgen. Har dere samboer, eller skal dere flytte inn med noen snart?


Så skal det trenes, det trengs! Har akkurat mistet gangsperren fra søndag/mandags-treningen og jeg kan endelig hoste/nyse, gå i trapper, le osv uten å få vondt. Så nå skal jeg hoppe i det på nytt! 

SUNDAY

Sitter for øyeblikket og laster ned Never let me go og drikker en varm kopp og spiser frokost. Stod opp rundt halv 12, og har lest litt rundt på blogger, vg og facebook. Oversharing igjen. Minnie er veldig kosen, og tramper rundt på dyna og venter på at jeg skal gi henne kos. Hun pleier også å legge seg på pc'en for å få oppmerksomheten. Charming. Nå er filmen ferdiglastet, så nå drar jeg til en annen verden. Hva skal dere idag?

SATURDAY

Da var jeg ferdig på jobb, og handletur med verdens beste pappa! Pappa betalte masse mat og andre nødvendige ting som trengtes på hybelen. Han er verdens snilleste! Nå er det ikke så lenge til Steffen kommer hjem, og da skal vi spise taco og se mer på Revenge. Skal også lage en liste med gode serier som hvertfall faller i smak hos meg i løpet av kvelden/morgendagen. Hvordan serier liker dere å se på? 
/Høsten 2011 utsikten fra hjemme hos Pappa

NYTT DESIGN & REVENGE

Har endret designet mitt, men har enda et par ting som må fikses på. Hva synes dere om det at the moment? Skal lage ny header og ordne et eget profilbilde senere. Nå skal jeg fortsette å se på Revenge med kjæresten min. Elsker den serien!


Q?Lurte på om jeg skulle ta en spørsmålsrunde. I samme slengen kan dere sende meg favorittsangen din (eventuelt ei musikkliste). I'm waiting. 

MY CAR.I går var jeg og Lotte barnevakt for tvillingguttene jeg er tante til. Har fått meg en feeeet bil, mangler bare lappen nå! Ser dere forresten hvor flink jeg har vært å parkere den i garasjen min? Er forresten forskjell på bildene siden de to nederste er fra instagram. Senere på kvelden gikk jeg, Steffen, Lotte og Gard tur i folkeparken. Spreke ungdommer? Var til og med å svømte med Steffen og Lotte i dag også, etterfulgt av et herlig fruktfat som jeg og Steffen sitter å spiser nå. Oversharing, greit. Men hva kan man gjøre? Er ikke så utrolig kreativ for tiden heller. Drittinnlegg. Faen. Hva er det jeg driver på med egentlig?

Godt parkert i garasjen min. Mangle bare lappen nu! #cars #biler #batman #cool #my #ride #jelly?

Bare vent. En dag kommer jeg sikkert med et genialt, interessant og spennende innlegg her. En dag. Så skal jeg toppe listene og bli "søkkrik". Nei, nå avslutter jeg. HADE

OVERSHARINGEtter skolen igår tok Lotte meg ut på date. Vi spiste god salat på Egon, før vi dro på kino med Steffen og Joakim og så på Paranormal Activity 4. Var smålig kleint da jeg og Lotte satt og hylte under hele filmen mens det var dødsstille i resten av salen. Etterpå dro jeg, Steffen og Lotte hjem og drakk litt champis før Lotte dro ut. Vi sovnet ca 22.00(!!!) og våknet i 10-tiden imorges. Har vært på jobb, besøk til søster og skiftet dekk på bilen idag. Veldig produktiv, og ikveld skal vi være sjoffis. Blablabla oversharing, dere er vel ikke interessert i noe av det tullet jeg skriver engang, det er jo dødskjedelig å bare lese om "hva-man-har-gjort" og slikt. Har dere bloggtips?


PHOTO: LOVE
Elsker deg!