Trening, kaffe og andre ting

Hei igjen! 

Den siste uka har gått til trening hver dag. Har et program + en challenge som jeg gjør hjemme hver dag, og er noen dager på actic. Herregud, det er så godt å trene når man først setter seg inn i det, og man føler seg så mye bedre, og man får sååå god samvittighet for at man dro å trente i stedet for å sitte hjemme og spiste candy/dritmat for kroppens del. Takk gud for at pappa donerte en kaffetrakter til oss. Vi drikker sikkert alt for mye kaffe nå, og vi spiser bokstavelig talt hele tiden. Har gått kveldsturer de tre siste dagene, og humøret mitt blir bare bedre og bedre nå. Solen er tilbake, jeg spiser sunnere, drikker mer vann og koser meg med kjæresten min. Ett stort pluss er også at jeg har fått renere hud!!


Har vært ute å gått tur i 1,5t ilage @steffenp92 & @doomrulz. #eskimo #kaldt #nordnorge #Norway 

Ellers har jeg vært sammen med søster i dag, og vi spiste en god lunsj på city (dette var egentlig min "lørdagskosemat", bare på en fredag. Spiste en god fruktsalat senere for samvittighetens del, da! Hadde jeg sagt til meg selv for ett år siden at jeg kom til å bli sånn, hadde jeg sikkert ledd meg halvt ihjel.

#lunch #chicken #meltdown #chips @jaddajulie#fruitsalad

Fjernet forresten microdermalen min i går. Trist dag, skal jeg si dere. For spesielt interesserte, så ser dere på bildene under hvordan den faktisk så ut, og hvordan den har vært festet under huden min. Ganske spennende, eller hva?

Har tatt ut microdermalen…#microdermal #piercing #krone

 

Drit i at bildene har forskjellige størrelser..... Nåvel, skulle bare oppdatere dere, og meg selv. HA EN FIN HELG, DA!!! 

INGEN KOMMENTARER

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: