Oppskrift på wok m/cremè fraiche!

Dette er noe jeg og kjæresten lager en del av, fant oppskriften på en blogg for lenge siden (husker ikke hvordan blogg, og finner den ikke på google..), som falt godt i smak! Den er kjempegod, og her kan man bruke de grønnsakene man selv liker! 

Ingredienser: 
Her må dere selv velge mengden, ut i fra hvor mange dere er.
♥ Kyllingfilèt
♥ Forskjellige grønnsaker! Her kan du bruke det du selv liker. Vi brukte løk, brokkoli, paprika, vannkastanje, babymais, squash og sukkererter!
♥ Cremè fraiche.
♥ Krydder, Her kan du velge mellom det du selv liker. Vi brukte cajune, salt og biffkrydder! 
♥ Pasta. Vi liker best tagliatellepasta.
♥ Hvitløksbaguetter.
♥ Pesto. Vi varierer mellom grønn og rød pesto. 


♥1.Start ovnen (til hvitløksbaguetter), og sett vann på kok til pastaen.  


♥2. Brun kyllingen på begge sider, så kutter du kyllingfilèen i passelige biter. Så steker du ferdig kyllingen til den er gylden. Krydre med hva enn du liker. Ta kyllingen i en bolle når det er ferdigstekt.

♥3. Kutt opp grønnsaker.


♥4. Sett inn hvitløksbaguettene i ovnen når den er varm. Når vannet koker, så legger du i pastaen. Stek grønnsakene til de er slik som du ønsker. Vi bruker ca. 3-4 minutter når grønnsakene er fersk. Om du bruker ferdigposer med grønnsaker så stek de etter tiden som står anvist på posen. Når det er ferdig blander du kyllingen inn, og har i cremè fraichen, og blander godt. Krydre etter smak og behag!


♥5. Stek grønnsakene til de er slik som du ønsker. Vi bruker ca. 3-4 minutter når grønnsakene er fersk. Om du bruker ferdigposer med grønnsaker så stek de etter tiden som står anvist på posen. Når det er ferdig blander du kyllingen inn, og har i cremè fraichen, og blander godt. Krydre etter smak og behag! La wokken koke i noen få minutter til cremè fraichen har fått farge. Sil pastaen når den er ferdig, og ta ut baguettene når de også er ferdige!

 
♥6. Bon appetit! 


 

Noen som blir å prøve ut oppskriften/allerede har prøvd? 
♥ Skal jeg legge ut flere oppskrifter?  

INGEN KOMMENTARER

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: