SAMBOERINNLEGGET DEL 1

Nå har jeg endelig blitt ferdig med det «store» samboer-innlegget mitt som jeg begynte på i november i fjor, men ikke gadd å gjøre ferdig. Del to kommer når vi har bodd en stund sammen med Daniel.  

Nå har vi vært sammen i over 13 måneder, og bodd sammen i 10 måneder. Tiden har gått utrolig fort, husker godt første gang vi møttes, første gang jeg var på besøk, første nyttårsaften og da vi ble sammen. Vi har det kjempebra sammen, og jeg er så utrolig takknemlig for at det ble oss. Det å få muligheten til å bo sammen med han, er jeg også takknemlig for. 16 år var jeg, og ut i det store, skumle voksenlivet med kjæresten min. Det er godt å bo sammen med noen du er glad i, som er glad i deg også. 


Det er mange som sier at forhold er annerledes fra det øyeblikket da man flytter inn. Mye småkrangling, misforståelser, alene-tid og man må tilvenne seg med kjærestens behov og vaner. 
Det har gått bra til nå, og det har vært lite med krangling. Forholdet har blitt mye sterkere, og jeg merker jo at begge har utviklet seg, vi har begge blitt mer voksen. Vi har bodd på en veldig liten hybel siden april i fjor, der vi har soverom og stue i ett. Liten plass der det fort blir rotete, som er veldig umotiverende. Nå har vi jo fått oss ei større leilighet der vi skal flytte inn med Daniel, som er en av våre beste kompiser. Vi har også Minnie, katten vår som får oss til å smile av de rare tingene hun gjør. Noe av det viktigste er å prate sammen for å unngå misforståelser og småkrangling. Ta vare på hverandre. Om man er sur/sliten/lei en dag, så sier man i fra. Man trenger ikke å være oppå hverandre hele tiden, da kan man bli lei. Vi pleier å sitte hver for oss å gjøre ting vi liker. Steffen spiller, og jeg leser blogger, sjekker twitter osv. Vi begge jobber, så vi er ikke alltid på hybelen sammen. Siden jeg går på skole, så ser vi hverandre for det meste på kveldstid da begge er slitene og helst bare vil slappe av. Da er det godt å pakke seg godt under dyna med god mat og film. Vi pleier også å dra å trene sammen. Det er greit, selvom vi ikke gjør de samme øvelsene (riktig nok har jeg trent for det meste hjemme i den siste tiden). Men dette blir ingen problem når vi har kommet oss til nyleiligheten, for den ligger omtrent i sentrum. Herregud, jeg gleder meg!!
 

Økonomien er nok til at vi ihvertfall overlever. Steffen jobber, og jeg har to ekstrajobber (fikk nettopp en ny jobb, har jeg forresten nevnt det?). Vi handlet mye "på dagen" før, men nå storhandler vi å fyller hele fryseskapet med mat. Det hender jo også at en og annen gang drar vi ut for å kjøpe brød og pålegg, eller snacks og Steffen's daglige Battery. Det å gjøre ting sammen er også viktig. Se filmer/tv-serier som faller i smak hos begge (hos oss er det ikke et stort problem, vi liker stort sett det samme), lage mat sammen, gjøre husarbeid sammen, trene og masse småting. Behøver ikke være store greiene. Vi dro ofte på kino før, men har blitt lite av det i det siste. Vi er også veldig mye hos storesøsteren min, så kveldene har gått mest hos henne.  "Hjemmeoppgavene" gjør vi begge. Vi deler på å vaske klær, henge opp og legge på plass. Det er dritkjedelig, men er nødvendig. Vi støvsuger og vasker som oftest når det trengs, og Steffen tar ca. alltid oppvasken. Grunnen til det er at når jeg gjør det er det mer skittent enn rent, heheh gjett om han er lei av oppvask...  Ellers er det ingenting jeg kommer på i skrivende stund som er et problem, og kommer ikke på noe annet som er superviktig å vite.

 Ordet «hjem» har fått en ny betydning for min del♥

Er det noe du lurer på?


 

Nevner igjen:

Jeg har tenkt på en ting. Jeg vil lage ett innlegg SOM LIGNER PÅ DETTE, men da trenger jeg hjelp fra dere. Jeg vet at det kan være vanskelig å fortelle andre om ting du ikke er så stolt av, eller om det er noe man vil skryte om, men ikke vil virke slik og slik. Kanskje man ikke føler at man har noen til å stole på, eller er redd for at andre skal misforstå? Det er uansett godt å få ut ting på en eller annen måte, uansett hvilken. Alt fra fylleprat, snakke med helsesøster eller skrive det ned og gjemme det bort. Er dette interessant? Legg igjen en anonym kommentar om dere ikke vil at andre skal vite hva dere's hemmelighet er, så skal jeg få lagt den ut ved slutten av uka. Hadde vært kult, synes ikke dere? Er også veldig inspirert av denne siden. Edit: Dere kan også sende inn anonyme hemmeligheter/spm på tumblr'en min, der ikke IP vises.

  

 

INGEN KOMMENTARER

Postet av: Oppvaskmesteren.
Dato: 07.02.2013 kl. 00:51 Blogg:


Elsker deg, samboeren min!<3

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: