NY LEILIGHET!!

Jaja, det blir aldri " idag har jeg.."-innlegg men mer "i den siste tiden"-innlegg på denne bloggen... Skjerpings. Har jo glemt av 90% av de tingene jeg har gjort mellom hver gang jeg blogger. Gullfiskhukommelse. I forrige helg var jeg på jobb både lørdag og søndag. Slitsomt, men gikk greit. Mandags morgen sto jeg opp 0600, og tok båt til Tromsø 07.00 for å delta i siste del av "jenter i ledelse"-kurset. Vi kom på ht.no. Vi filmet også en del, som skal være på fylkesmessa i februar (shit, det skal vises på hele Jekta i Tromsø...). Følg ungdomsbedriften jeg er med i på facebook!!! Legger igjen reklamefilmen nederst i innlegget. Nå steker jeg vafler til meg og kjæresten, så skal vi se sesong 2 av Suits, anbefaler dere å se den! I dag blir det kun kjærestekos etter en laaang og hektisk uke med skole/kurs og jobb.  
#work #with @junnjohansen. #lazy #nothing to do.
#cute #note from #boyfriend #love (på Scandic Tromsø)
#yoghurt #heaven #yummy (på yogurt heaven)

Til ukens høydepunkt: vi har fått ny leilighet, og vi får flyttet inn i starten av februar. Herregud, lykkeruuuus. Jeg gleder meg. Større plass, ha ting mer ryddig og generelt bare bedre. Vi har bodd på en liten hybel siden april i fjor, og har lett etter en ny plass siden høsten. Man blir latterlig umotivert av å gjøre noe som helst når man har dårlig plass i utgangspunktet. Minnie kommer til å kose seg, da hun har mye større plass å herje på. Vi skal bo sammen med Daniel, og vi gleder oss. Og til noe annet: I de to neste ukene blir jeg utplassert på Mediateam i Harstad. Gleder meg, blir noe annet enn å sitte på skolebenken med teori. Har blitt så skolelei, og håper på at det blir lærlingjobb til sommeren/høsten. Hadde passet meg utmerket. 

♥ Er dere/har dere vært med i en ungdomsbedrift? Hva gikk den ut på? 
♥ Bor dere hjemme, eller på hybel/leilighet?
♥ Hva synes dere om reklamefilmen vår? 

 

INGEN KOMMENTARER

Postet av: Lisa
Dato: 26.01.2013 kl. 14:34 Blogg:


Kan du legge ut bilder av leiligheten?
Postet av: NATHALIE MARIE
Dato: 26.01.2013 kl. 14:39 Blogg: http://nathaliemarie.blogg.no/


Lisa: Har bare vært der på visning. De som bodde der før er ikke ferdige før ca. 1 februar. Så etter det kommer det bilder. 2 raske uker, så er vi på plass! :-)

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: