WHERE DO I START?

Jeg har nesten klart å få døgnrytmen på plass igjen nå, bare litt sent ute?! Skal prøve å få lagt meg tidligere på kvelden slik at jeg er helt uthvilt til dagen etter. For å klare det, skal jeg trene på kvelden/svømme slik at jeg blir trøtt og sliten. Jeg har en stygg uvane å sovne av etter skolen, slik at det blir lite tid til trening, så må få "ræva i gir". God plan, Nathalie. God plan. Nå er ihvertfall solen kommet tilbake, så satser på at jeg får mer energi, og blir i bedre humør. Forrige helg var jeg på hytta med Steffen, Junn og Gard. Det var kaldt, men koslig. Ellers har jeg ikke så mye nytt å fortelle om hva som har skjedd. God hukommelse. Har forresten en del innlegg jeg jobber med. Hvordan det er å bo med kjæresten/å være samboere, hva jeg gjor i 2012 ogsåvidere. 
#sun #is #back #Norway #loveit #highlight #of #the #day.

Men før jeg går i gang med det, er det alt for mye som står på planen. Lærerene våre er utrolig flink til å ikke prate og planlegge med hverandre og dermed gi oss en hel haug av oppgaver og innlevering på èn og samme uke. Blir så umotivert, og jeg aner ikke hvor jeg skal begynne engang. 
Begynne med en film i "film noir"-stil i dag,
Reklamefilm til ungdomsbedriften i morgen, jobb i helgen...
Og i neste uke skal jeg.... 
♥Til Tromsø på "Jenter i ledelse"-kurs fra mandag til tirsdag..
♥Levere filmanalyse på tirsdag,
Film noir-prosjekt med storyboard, egenvurdering, ferdigredigert og forklaring på hvilke virkemidler som har blitt brukt. Brosjyre, alt av storyboard, være ferdig med reklamefilm til UBen.
Torsdag skal vi ha foredrag om film-epoken film-noir. Så skal vi begynne med en plakat, og bli ferdig med et monogram.

Jaja, får bare bite tenna i sammen....

 Har dere kommet dere noen vei med nyttårsforsettene?
 Har dere mye å gjøre for tiden? 

INGEN KOMMENTARER

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: