DERMICA WELLNESS

Har nettopp kommet hjem fra skolen, og skal ta på meg en ansiktsmaske og spise litt +rydde litt her på hybelen. Får jo Ina-Simone på besøk i helgen, og vi vil jo ikke at hun skal tro at vi har det så rotete hele tiden heeheheh.. Jeg er en rotekopp, men etter at jeg flyttet ut med Steffen, så har jeg blitt mer ryddig av meg! Holder forresten på å skriver ett innlegg om hvordan det er å være samboer med kjæresten sin. Jeg for min del elsker det, jeg sover aldri alene♥ og det kommer mye mer i innlegget. Jeg er litt treg, så det kan hende det kommer ut i neste uke om det ikke kommer i løpet av helgen. Har dere samboer, eller skal dere flytte inn med noen snart?


Så skal det trenes, det trengs! Har akkurat mistet gangsperren fra søndag/mandags-treningen og jeg kan endelig hoste/nyse, gå i trapper, le osv uten å få vondt. Så nå skal jeg hoppe i det på nytt! 

INGEN KOMMENTARER

Postet av: Mikael
Dato: 03.12.2012 kl. 19:29 Blogg: http://forum.modekampanj.com


Tjena, jag gillar din blogg!

Jag hoppas jag inte stör, men tänkte bara fråga om du har lust att hjälpa till för jag skulle verkligen behöva det! Har du något intresse av ett Modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer så klart. Om du vill ha mer läsare som tycker om mode till din blogg så kan du alltid göra ett seriöst inlägg i forumet. Men om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / Tack och kram från Mikael

LEGG GJERNE IGJEN EN KOMMENTAR: